Seneste nyt

Nykøbing FC sejrede sikkert mod unge løver

af

For tredje kamp på stribe kunne Nykøbing FC notere en sejr. Denne gang var det FC København 2, der blev sendt hjem med et 4-1-nederlag.

Fredag eftermiddag havde Nykøbing FC besøg af FC København, der stillede med et ungt og talentfuldt hold. Nykøbing FC skulle dog hurtigt vise sig at være en for stor mundfuld for de unge løver.

Allerede efter ét minut var Nykøbing FC tæt på at bring sig i front. Nicolai Jessen fandt plads på højrekanten, hvorefter han spillede Mads Kaalund fri inde foran mål. Kaalund fik dog i denne omgang ikke ordentligt træf på bolden, hvorfor FC København slap med skrækken.

Nykøbing FC satte sig dog stensikkert på kampen i det første kvarter og tættest på scoring var Jakob Bonde efter et hjørnespark, hvor hans hovedstød dog endte lige i handskerne på FC Københavns unge målmand.

På trods af stor NFC-dominans var det alligevel gæsterne, der bragte sig i front. Københavnerne spillede en lang bold i dybden, og da Thomas Villadsen var uheldig med, at hans clearing ramte en modspiller, kunne FC København løbe bolden op og sparke den i det tomme mål til 1-0.

Føringsmålet satte dog gang i en kædereaktion hos Nykøbing FC-spillerne, der i det næste kvarter for alvor fandt skarpheden og kynismen frem.

Anders Due fandt kort efter føringsmålet Søren Christensen i dybden, hvorefter bolden via en bagudrettet aflevering blev sendt i feltet. Her dukkede Mads Kaalund op, og han sørgede via en sikker afslutning for en hurtig udligning til 1-1.

Nykøbing FC moste efter udligningen fortsat på, og der gik da også kun en lille håndfuld minutter før, at den stod 2-1 til hjemmeholdet. Anders Due sendte et skarpt hjørnespark ind i boksen, og efter lidt klumpspil kunne Emil Holten sparke bolden i kassen.

I denne periode af kampen så FC København ikke meget til bolden, og efter en god halv time fik Nykøbing FC også gjort det til 3-1. Denne gang var det Nicolai Jessen, der efter oplæg af Emil Holten kunne udbygge føringen.

Anden halvleg blev præget af en del udskiftninger, hvorfor det da også blev mere småt med højdepunkter.

Få minutter inde i anden halvleg var det dog tæt på, at Søren Christensen kunne gøre det til 4-1, da Mads Delord og Nicolai Jessen i samspil flot fik kombineret sig igennem i venstresiden og derefter spillede Christensen fri på kanten af feltet. FCK-keeperen hev dog en flot redning ud af ærmet.

Kampens flotteste mål var efter time dog ikke lavet endnu – det blev derimod lavet små fem minutter senere, da Emil Holten igen var på pletten.

Indskiftede Sebastian Koch slap igennem på højrekanten og han sendte et høj aflevering ind mod Emil Holten, der på akrobatisk vis flugtede bolden ind med hælen til stor jubel for de godt og vel 150 fremmødte tilskuere i NFC Syd.

Det var Emil Holtens fjerde mål i hans hidtidige tre træningskampe.

Resten af opgøret bød på mange tilløb til chancer for begge hold, men den sidste skarphed manglede, hvorfor det hele endte med en sikker 4-1-sejr til Nykøbing FC, der dermed for tredje gang i streg kunne gå fra banen med en sejr.

2. Februar, Træningskamp.

Nykøbing FC – FC København 2

0-1, ?, 15 min.

1-1, Mads Kaalund, 16 min.

2-1, Emil Holten, 18 min.

3-1, Nicolai Jessen, 33 min.

4-1, Emil Holten, 65 min.

Startopstilling:

Thomas Villadsen

Anders Due              Jakob Bonde                   Jeppe Arnesen               Mads Delord

Jordan Wilson

Søren Christensen          Lars Pleidrup

Nicolai Jessen                                 Emil Holten                                      Mads Kaalund

 

Indskiftninger:

Jakob Bonde (ud) – Chris Thorsheim (ind), 30 min.

Mads Kaalund (ud) – Sebastian Koch (ind), 45 min.

Nicolai Jessen (ud) – Lasse Skovsager (ind), 75 min.

Lars Pleidrup (ud) – Nikolaj Bonde (ind), 75 min

Emil Holten (ud) – Mikkel Dahl (ind), 80 min.