Seneste nyt

Nykøbing FC sejrede i sæsonpremieren

af

Nykøbing FC tog en sikker 3-0-sejr i sæsonpremieren hjemme i egen hule mod Skovshoved IF.

Forventningerne var store forud for sæsonpremieren i 2. division mod Skovshoved, og Nykøbing FC viste sig heldigvis ikke at skuffe de fremmødte fans.

Allerede i kampens indledende minutter sad Nykøbing FC tungt på opgøret, og det var ikke meget, at de orangeklædte gæster fra Skovshoved så til bolden.

Gæsterne stod dybt, og de første NFC-forsøg på at nedbryde udeholdet blev da også afvist.

Efter et lille kvarter begyndte chancerne dog så småt at blive kreeret. Efter 13 minutter blev Sebastian Koch spillet fri igennem med gæsterne målmand, men forsøget på at chippe bolden over den fremadstormende keeper blev flot reddet til hjørnespark.

I de efterfølgende minutter havde både Sebastian Koch og Mathias Kristensen bud efter føringsmålet, men skarpheden manglede.

Skovshoved kom herefter bedre på plads i defensiven, og NFC havde svært ved at skabe åbne chancer mod de mange Skovshoved-spillere, der stod dybt og tungt i eget felt.

Efter 25 minutter var MK dog tæt på at gøre det til 1-0 efter et indlæg til bagerste stang, men hårdt presset fik han dog ikke ordentligt træf på kuglen.

Herefter lignede det længe, at holdene skulle gå til pause uden mål, men kort inde i dommerens tillægstid fik Nykøbing FC tilkendt et frispark på kanten af Skovshoveds felt.

De fleste forventede et indlæg fra den spidse position, men Mathias Kristensen overraskede ved at sparke fladt i det korte hjørne, og så kunne NFC alligevel gå til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen kom Nykøbing FC ud med stor energi, og Skovshoved blev sat under tungt pres.

Det førte til flere tilnærmelser rundt om gæsternes felt, men uden at det førte til mere end et par farlige hjørnespark, som Skovshoved dog fik klaret.

Efter 54 minutter var MK tæt på at fordoble sin målkonto, da han fik serveret en bold i feltet fra Mathias Gehrt, men den flade afslutning blev blokeret og dumpede derefter tæt forbi mål.

MK fortsatte dog ufortrødent, og fem minutter senere, fik han så sit 2-0-mål. NFC kombinerede flot rundt om Skovshoveds felt, og så kunne Nikolaj Bonde prikke bolden ud til venstre til Mathias Kristensen, som roligt sparkede bolden i kassen.

Nykøbing FC fortsatte herefter med at sidde tungt på kampen, og efter 70 minutter burde det da også været blevet 3-0. NFC kombinerede sig gennem gæsternes defensivt inden, at Thorsheim lagde en bold til rette for indskiftede Emilio Simonsen foran mål. Hovedstød har dog aldrig været Emilios livret, og den lynhurtige offensivspiller headede da også snært forbi.

NFC var dog ikke færdige med at underholdende hjemmepublikummet. Efter 76 minutter modtog Sebastian Koch en aflevering i udeholdets felt, hvorefter han snød en modspiller og køligt satte bolden i det lange hjørne til 3-0.

Det var ikke meget, at Skovshoved havde bolden for fødderne, men kort efter 3-0-målet, lagde de et indlæg ind i NFC-feltet, hvor der blev forsøgt et flot saksespark. Den ekvilibristiske afslutning gik dog over mål.

De sidste 10 minutter lignede gæsterne nogle, der var godt drænet for kræfter, og der lå da også NFC-mål og lurede. Efter 82 minutter slap Sebastian Koch igennem i højresiden, hvorefter han spillede bolden fladt ind foran mål, men de lange ben kunne akkurat ikke nå frem til afslutningen.

Efter 87 minutter var også Mads Carlson tæt på at komme på tavlen efter, at han blev iscenesat af Sebastian Koch i Skovshoved-feltet. Denne gang reddede gæsternes målmand dog flot og levede dermed op til, at han kort forinden havde råbt til sine holdkammerater, at ’han ikke gad lukke flere mål ind nu’.

Kort før dommerens slutfløjt kom Skovshoved tæt på at pynte på resultat, da en flad afslutning blev rettet af og gik snært udenom Jannich Storchs mål. Overordnet set må det dog siges, at Jannich Storch i målet havde en rolig eftermiddag i CM Arena.

Det blev dog ikke til flere mål, hvorfor Nykøbing FC fik en perfekt start på den nye sæson med en 3-0-sejr.

Nykøbing FC – Skovshoved

29.08.20. Kl 15:00 I CM Arena

1. Spillerunde, 2. Division.

3-0 (1-0)

1-0, Mathias Kristensen (45+ min)

2-0, Mathias Kristensen (59 min)

3-0, Sebastian Koch (76 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup, Nikolaj Bonde (64. Emilio Simonsen), Mads Carlson, Victor Christiansson, Sebastian Koch, Mathias Gehrt, Mathias Kristensen (84. Mikkel Andersen)