Seneste nyt

Nykøbing FC sælger Mathias Kristensen til Lyngby BK

af

Efter tre fantastisk år sælger Nykøbing FC Mathias Kristensen til Lyngby BK.

I 2019 kom en stor odenseaner til Sydhavsøerne, og end ikke den mest kendte odenseaner, H.C. Andersen, ville kunne have skrevet historien om den store fynbo bedre.

Som en anden ’grim ælling’ kom Mathias Kristensen uden klub til Nykøbing FC på prøvetræning i vinteren 2019 og tre år senere har han for længst cementeret sig selv som en ’smuk svane’, der efter en forrygende udvikling er klar til at flyve fra reden mod nye mål.

Det er derfor på alle måder en fantastisk historie for både NFC og Mathias Kristensen.

Manager Claus Jensen har kun rosende ord til overs for Mathias Kristensen, og han glæder sig samtidig over, hvor NFC er kommet til i sin udvikling.

– Det er fantastisk for Mathias nu at skulle op og prøve kræfter med Superligaen, og er der nogen, der fortjener det, så er det ham. Mathias har spillet en kæmpe rolle for os  især de seneste to sæsoner, hvor han både er blevet topscorer og kåret til årets profil i først 2. division og i denne sæson i NordicBet Ligaen. Samtidig har han været en enorm populær skikkelse i lokalmiljøet og i truppen. Vi kommer til at savne Mathias rent menneskeligt, men vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Claus Jensen, inden at han fortsætter.

– At vi kan sælge Mathias og få en god pose penge for ham, fortæller meget om, hvor vi er nået til som klub. Vi er i en rivende udvikling på rigtig mange områder, og den udvikling som vi sammen med MK har været igennem siden 2019 fortæller historien. Salget er en blåstempling af, at vi er på rette vej, og den vej vil vi fortsætte ud af. Vi har før sagt farvel til store profiler, men vi har også altid vist, at vi kan både kan finde og selv skabe nye.

Vi ønsker MK alt det bedste i Lyngby BK. Du vil altid være velkommen i Nykøbing FC.