Seneste nyt

Nykøbing FC rykker fem lokale talenter op i førsteholdstruppen

af

Fem unge spillere fra NFC Talent er rykket op i førsteholdstruppen fra start af den nye sæson. Rasmus Johnsen, Ole Jakobsen, Milas Schwensen, Oliver Baltzer og Lucas Nyman er allerede godt i gang med træningen i NBL-truppen.

I Nykøbing FC er den lokale forankring og talentudvikling en hjørnesten i visionen om topfoldbold på Lolland-Falster, og det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at hele fem lokale drenge nu rykkes permanent i førsteholdstruppen.

Det drejer sig om Milas Schwensen, Ole Jakobsen, Lucas Nyman, Rasmus Johnsen og Oliver Baltzer, hvoraf de fire første allerede har debuteret på NordicBet Liga-niveau.

Manager Claus Jensen glæder sig over at have de unge drenge fast med i truppen.

– Det er en fantastisk dag for vores klub, og det betyder, at vi er kommet endnu et skridt mod målsætningen og strategien i klubben omkring den lokale forankring i førsteholdstruppen. Arbejdet med børne- og ungdomsfodbolden i NFC og vores målrettede fokus på udviklingen af miljøet i NFC Talent er vores dygtige talenter i førsteholdstruppen et vidnesbyrd omkring. Det er en stor glæde, at følge arbejdet og udviklingen i NFC. Det betyder, at vores unge talenter med rette kan drømme stort om at få det maksimale ud af deres talent hjemme på Lolland-Falster. Alle i landsdelen og drengene kan være stolte over det, siger en storsmilende Claus Jensen, inden at han fortsætter.

– De er, ligesom vores mange andre unge spillere i truppen, forbilleder for de mange talentfulde spillere i NFC samt på Lolland-Falster og Sydsjælland.

– De har alle trænet med truppen det seneste år, og de har vist, at de er konkurrencedygtige og klar til at indgå på lige fod med resten af NordicBet Liga-mandskabet. Vi har en stor tro på drengene og jeg glæder mig til at se dem fortsætte med at angribe deres chance.

Oprykningen af de fem unge NFC’ere bringer trupstørrelsen op på 24, og manager Claus Jensen er yderst fortrøstningsfuld, når han kigger på sin trup.

– Vi er kommet tilbage fra ferie i utrolig god forfatning over hele linjen. Meget glædeligt har det været at se vores langtidsskadede spillere er klar og vendt tilbage i rigtig god form, og det giver os det fundament vi havde forventet og håbet på, for en god opstart frem mod sæsonstart. Jeg er meget tilfreds med, hvordan truppen ser ud på nuværende tidspunkt i vinduet, og vi kigger også på at forstærke os yderligere fem mod sæsonstart, slutter Jensen.

Milas Schwensen får nummer 30, Ole Jakobsen nummer 24, Lucas Nyman skal spille i nummer 31 og Oliver Baltzer får trøjenummer 28.  Rasmus Johnsen får trøjenummer 27.