Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med Windturbs

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Windturbs er ny sponsor i Nykøbing FC.

Den positive sponsorudvikling i Nykøbing FC fortsætter, og vi er meget glade, at vi denne gang kan præsentere en ny spiller på sponsorsiden i form af Windturbs.

Windturbs er et vindmøllefirma, der har specialiseret sig i service og reperationsopgaver og med deres mere end 20 års erfaring er de garant for høj kvalitet.

I Nykøbing FC er vi meget stolte og glade for det nyindgåede samarbejde, og det gør sig heldigvis ligeledes også gældende hos Windturbs.

– Vi glæder os meget over at være blevet en del af Nykøbing FC. Vi har valgt at sponsorere klubben, fordi vi rigtig gerne vil støtte lokalmiljøet på Lolland/Falster. Både Henrik (Jensen, red.) og jeg er meget fodboldinteresserede, og jeg har også været medlem af B1901 i mange år. Jeg har et stort hjerte for klubben, siger Windturbs ene direktør, René Nielsson.

Windturbs er en ambitiøs virksomhed, og René Nielsson glæder sig da også over, at Nykøbing FC ligeledes har store ambitioner.

– Klubbens ambitioner om at komme i Superligaen har selvfølgelig meget at sige i vores valg om at gå ind som sponsor. Vi synes, at det er et spændende og godt projekt, som klubben har gang i, så det vil vi selvfølgelig gerne være med til at støtte op omkring, siger René Nielsson, inden han udtrykker optimisme omkring Superliga2020-visionen.

– Jeg tror helt sikkert på, at drømmene om Superligaen kan lade sig gøre. Det er spændende for landsdelen, at klubben har nogle visioner, og det er med til at gøre, at vi rigtig gerne vil være med.

På billedet ses Windturbs direktører René Nielsson og Henrik Jensen.

Vil man læse mere om Windturbs, kan man besøge deres hjemmeside her.