Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med Sportmaster Nykøbing F.

af

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere at længerevarende samarbejde mellem Sportmaster Nykøbing Falster og Nykøbing FC.

Når Nykøbing FC løber på træningsbanen eller ind på Nykøbing F. Idrætspark til kamp, så er det Sportmaster Nykøbing Falster, der sørger for at klæde holdet på.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at Nykøbing FC og Sportmaster Nykøbing Falster har indgået et længerevarende samarbejde.

Sportmaster Nykøbing Falsters butikschef Casper Christiansen glæder sig da også over aftalen.

– Helt grundlæggende, så synes jeg, at det er sindssygt fedt, at Nykøbing FC fået sat et så ambitiøst setup op. Der har jo tidligere været fodbold på højt plan hernede på Lolland/Falster og at kunne være med til at genetablere det er i mine øjne voldsomt interessant, siger Casper Christiansen.

Casper Christiansen er opvokset i Nykøbing Falster, og han nyder da også den udvikling, som han pt. ser i den fodboldklub, som han som lille selv spillede i.

– Man har jo selv spillet ude i klubben, da man var yngre, så jeg synes, at det er sindssygt fedt at kunne være med til at videreudvikle den. Det sætter jeg en stor ære i. Der er noget eventyrligt og romantisk over hele den historie, der er ved at blive skrevet, fortæller Casper Christiansen, inden han slutter af med stor optimisme omkring Superliga 2020-projektet.

– Jeg tror 100 procent på det. Muligheden ligger der da. Når vi når 2020, så tror jeg på, at vi er i Superligaen, og så kan vi sammen skrive et nyt kapitel i klubbens historie.

Du finder Sportmaster Nykøbing Falster i Jernbanegade 11, hvor du desuden også kan købe sæsonkort til den kommende sæson.