Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med Brian Jørgensen Automobiler

af

Det er med stor glæde, at Nykøbing FC kan præsentere vores nye partner i form af Brian Jørgensen Automobiler.

Nykøbing FC har til stor glæde for klubbens udvikling fået endnu en ny partner, og denne gang er der tale om Brian Jørgensen Automobiler.

Brian Jørgensen Automobiler har sæde i Nakskov, og slår sig blandt andet meget op på leasing af importbiler, hvor de er yderst leveringsdygtige.

Ejer af Brian Jørgensen Automobiler, Brian Jørgensen, fortæller om deres tilbud om leasing;

– Vi har meget fokus på leasing af importbiler, der er mellem 36 og 60 måneder gamle, og det skyldes, at biler, der er fra 36 måneder og opefter er billigere på grund af afgifterne. Vi ønsker at give vores kunde et så godt tilbud som overhovedet muligt.

– Vi kører både med privat-, erhvervs- og splitleasing, hvor man ved sidstnævnte kan dele forbruget op i henholdsvis privat og erhverv. Det er hovedsageligt Mercedes, BMW og Audi, vi har, men hvis kunden har et specielt ønske, så er vi naturligvis klar til at hjælpe. Det gælder også, når det kommer til leasingperiode og hvor mange kilometer, man vil have med – generelt er vi meget fleksible, fortæller Brian Jørgensen inden, at han bakkes op af salgschef Torben Viuff.

– Det marked vi er inde på her med leasingbiler, det er der ikke mange forhandlere, der dyrker hernede på Lolland-Falster. Der er mange, der henter leasingbiler i både København og Jylland, men vi synes ikke, at der er nogen grund til, at de kører helt derop – vi kan sagtens være med hernede.

Brian Jørgensen Automobiler vil derfor rigtig gerne gøre lokalmiljøet så attraktivt som muligt, og der er da også en stor portion lokalpatriotisme, når det kommer til snakken om deres engagement i Nykøbing FC.

– Nykøbing FC er jo hele Lolland-Falsters førende klub, og vi synes, at det er vigtigt, at der bliver støttet op om hele visionen om at få Superliga-fodbold til landsdelen. Hvis projektet skal lykkes, så er det nødvendigt med penge, og her vil vi gerne bakke op, siger Brian Jørgensen.

– Det er rigtig spændende at være med på et eventyr, som det klubben er begyndt på, og vi håber meget på, at det bliver en realitet, slutter Torben Viuff.

På billedet ses netop Brian Jørgensen og Torben Viuff.

Vil du læse mere om Brian Jørgensen Automobiler, kan du finde deres hjemmeside her.