Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med Fotograf Jonas Bonde

af

Nykøbing FC og Fotograf Jonas Bonde har indgået et samarbejde, der foreløbigt har strukket sig henover foråret.

Fra forårets start, var der ny mand bag kameraet, der skulle indfange gode billeder af Nykøbing FC’s flotte præstationer på banen.

Fotograf Jonas Bonde og Nykøbing FC har således gennem foråret indgået i et samarbejde, der har kastet mange flotte billeder af sig.

Jonas Bonde er lokal, og han beskriver da også hans engagement i klubben, som en fantastisk mulighed for at være med til at styrke Lolland/Falsters fodboldflagskib.

– “Det er fedt at have et lokalt fodboldflagskib, og det vil jeg rigtig gerne bakke op om. Det er en fantastisk mulighed for at blive en del af et netværk, som jeg kan se fungerer rigtig godt. Det med at støtte noget lokalt og være med på hele den rejse, der allerede er godt i gang – det synes jeg er meget spændende”, siger Jonas Bonde.

Rejsen som Jonas Bonde omtaler er selvfølgelig ambitionerne om, at der i 2020 skal spilles Superliga på Falster.

Det høje ambitionsniveau tiltaler også Nykøbing FC’s fotograf.

– “Det er et fedt projekt. Jeg synes, at det er fedt at melde ud, at det er dét, som vi målrettet kæmper henimod i stedet for at komme med defensive udmeldinger. Jeg synes, at det er en god ting med et højt ambitionsniveau”, slutter Jonas Bonde.

For at se mere af Fotograf Jonas Bondes arbejde, kan man besøge hans Facebookside på nedenstående link:

https://www.facebook.com/pg/fotografjonasbonde/photos/