Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med CoPrint

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre en ny samarbejdspartner i form af CoPrint.

Endnu en ny samarbejdspartner er på plads i Nykøbing FC, og denne gang kan vi med stor glæde byde CoPrint velkommen i Nykøbing FC.

CoPrint er et print- og trykcenter og ingen opgaver er ifølge indehaver af CoPrint, Flemming Olsen, hverken for små eller store.

– Vi trykker her, der og alle vegne. Der er ikke noget, der er for småt, og der er ikke noget, der er for stort. Vi har maskiner og materialer til at kunne trykke alt her i huset, så vi er ikke afhængige af underleverandører, fortæller Flemming Olsen inden, at han uddyber.

– Ingen idéer er for store, vilde eller dumme – det er bare med at få det ført ud i livet, og her er vi garant for god service. Alt lige fra kuverter over bryllupsinvitationer til store bannere eller skilte, kan vi klare.

Medejer Kenneth Barfod glæder ligeledes over det nye samarbejde, der ifølge ham er et udtryk for CoPrints store ønske om at bakke op om lokalmiljøet på Lolland-Falster.

– Det betyder rigtig meget for os at bakke op om de lokale klubber. Både fordi vi er lokalt forankret, men også fordi vi tror på det at være synlig og aktiv i de respektive netværk, som vi er med i. Vi glæder os rigtig meget til at komme i Drachmann Loungen og til at være med til diverse netværksarrangementer, som Nykøbing FC arrangerer.

– Det er i alles interesse, at vi har et spændende lokalmiljø, og hvis ikke man som lokal virksomhed støtter op omkring det, så vil det lige så stille og roligt dø ud. Det er vigtigt, at der sker noget, og det er vigtigt, at der er dynamik i lokalsamfundet, fortæller Kenneth Barfod.

En del af det nye samarbejde med CoPrint er kampprogrammet til Nykøbing FC’s hjemmekampe, og her kan man til næste kamp i CM Arena glæde sig til et helt nyt format med CoPrint som afsender.

Vil du læse mere om CoPrint, kan du finde deres hjemmeside her.