Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer samarbejde med AL-SIKRING

af

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere AL-SIKRING som den nyeste partner i Nykøbing FC-familien.

Skal du have sikret dit hjem eller er du erhvervsdrivende og mangler alarmer eller folk til vagtopgaver, så er det AL-SIKRING, du skal have fat i.

AL-SIKRING drives af Thomas Christensen og Palle Lorentzen, og de specialiserer sig inden for blandt andet alarmer, tilsyn samt vagtopgaver.

– AL-SIKRING har efterhånden eksisteret i en del år. Jeg købte det tilbage i 2012, og vi laver alt inden for sikring af private- og erhvervskunder, siger Thomas Christensen inden, at han suppleres af Palle Lorentzen.

– Vi har både kunder i erhvervslivet og i det private. Helt konkret kan vi jo nævne, at vi eksempelvis passer på rådhuset i Nykøbing, diverse skoler på Lolland-Falster, og så er det også os, der har sat alarmsystemet i både NFC Nord og Syd op.

AL-SIKRING har primært deres kunder på Lolland-Falster, og for vagt- og alarmfirmaet er det da også vigtigt, at det er et projekt, der har bund i den lokale forankring, som de støtter op omkring.

– Det betyder meget for os at bakke op om noget lokalt. Hvis man skal putte penge i noget, så skal det være lokalt. Det er vigtigt for os, at det er noget fra nærmiljøet, som vi bakker op om, fordi vi skal hjælpe hinanden på landsdelen, fortæller Thomas Christensen før hans kompagnon påpeger Nykøbing FC’s gode netværk.

– Det betyder uden tvivl meget for os at bakke op om det lokale, men vi går også ind i Nykøbing FC, fordi klubben har et rigtig godt netværk. Vi glæder os til at komme i Drachmann Loungen – ikke blot for at netværke, men også for at se en masse god fodbold i godt selskab, siger Palle Lorentzen.

På billedet ses netop Palle Lorentzen og Thomas Christensen i selskab med Nykøbing FC’s sponsorship manager, Kennet Nordstrøm.

Vil du læse mere om AL-SIKRING, kan du finde deres hjemmeside her.