Nyt fra netværket

Nykøbing FC præsenterer NOVASOL/dansommer som ny partner

af

Partneroprustningen i Nykøbing FC fortsætter, og vi er glade for at kunne fortælle, at NOVASOL/dansommer nu er med på rejsen mod Superliga i 2020.

Det er med stor glæde, at vi kan byde NOVASOL/dansommer velkommen i Nykøbing FC således, at de nu er med på rejsen med Superliga i 2020.

Ifølge ejerrådgiver i NOVASOL/dansommer, Karsten Hansen, er klubbens høje ambitioner og store netværk især noget, der begejstrer.

– Vi er rigtig glade for at være blevet en del af Nykøbing FC. Vi vil rigtig gerne være en del af den gode historie og rejsen mod Superliga i 2020 er meget interessant. Den lokale forankring og det, at man vælger at satse på ungdommen er også noget, som vi synes er rigtig godt, siger Karsten Hansen.

NOVASOL/dansommer har allerede oplevet Nykøbing FC’s store netværk, og ifølge Karsten Hansen glæder de sig da også til at gøre endnu større brug af det.

– Vi glæder os meget til at kunne gøre brug af Nykøbing FC’s store netværk og networke med de mange andre samarbejdspartnere. Vi elsker stemningen før kampene i Drachmann Loungen, og vi kan også mærke, at klubben også på det parameter har rykket sig. Der er altid en god og afslappet stemning samtidig med, at der er plads til, at der kan blive talt forretning, slutter Karsten Hansen, der i øvrigt ses på billedet.

Hvis du vil læse mere om NOVASOL/dansommer, kan du gøre det her.