Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Vagns VVS indgår partnerskab

af

Vagns VVS er nyeste medlem af NFC-familien, da de har indgået en partnerskabsaftale med Nykøbing FC.

Nok engang kan vi byde velkommen til en ny partner i Nykøbing FC.

Denne gang er det den Holeby og Nakskov-baserede virksomhed Vagns VVS, der har tegnet et partnerskab i Nykøbing FC, hvorfor vi byder dem et stort velkommen i NFC-familien.

Vagns VVS er en totalleverandør, der leverer alle VVS-løsninger hos både boligselskaber, virksomheder og private kunder. Vagns VVS leverer derudover fantastisk service, og med dem, er du sikker på at få en VVS-løsning, der dækker dit behov.

Indehaver af Vagns VVS, Filip Christiansen, glæder sig over partnerskabet.

– Vi er enormt glade for at være med på den rejse, som Nykøbing FC er i gang med. Nykøbing FC har en vision om at samle hele landsdelen og skabe et sammenhold omkring fodbolden, der spænder lige fra Vestlolland til Falster. Den vision vil vi rigtig gerne bakke op om, fortæller Filip Chrisitansen.

Nykøbing FC afholdte d. 3. december et informationsmøde i Nakskov med henblik på at informere virksomheder om Nykøbing FC’s visioner på landsdelens vegne.

Kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, glæder sig derfor også over, at der inden for den seneste tid nu er kommet to Vestlolland-baserede virksomheder med i Nykøbing FC’s spirende netværk.

– Vi har sagt det før, men vi kan ikke sige det nok. Nykøbing FC er hele Lolland-Falsters klub, og det er derfor utrolig dejligt, at Vagns VVS nu er med på rejsen, og vi alene i december har fået to nye partnere fra Vestlolland. Vi glæder os til det kommende samarbejde med Vagns VVS, som jeg er sikker på, bliver til fordel for begge parter, siger Barslund.

Du kan læse mere om Vagns VVS her.