Seneste nyt

Nykøbing FC og Thomas Christensen stopper samarbejdet

af

Efter 3,5 halvt års tro tjeneste og fantastisk udvikling i den fysiske sektor, stopper vores fysiske træner Thomas Christensen i Nykøbing FC.

I godt og vel 3,5 år er pisken med hård og kyndig hånd blev svunget over spillerne af Nykøbing FC’s fysiske træner, Thomas ’TC’ Christensen.

TC’s kontrakt udløber dog denne sommer, og Nykøbing FC samt Thomas Christensen er blevet enige om at stoppe samarbejdet.

– Vi har været meget glade for samarbejdet, og vi takker Thomas for hans store indsats, enorme dedikation og flotte resultater, som han har bidraget med i sin tid i NFC. Han vil altid være velkommen i Nykøbing FC, siger sportsdirektør Claus Jensen.

Thomas Christensen har været utrolig vellidt i Nykøbing FC, og lige så glade, som vi har været for at have ham i staben, er han for at have været her.

– Jeg har været utrolig glad for at være i Nykøbing FC og for at have været en del af den store udvikling, der har været på alle parameter siden, at jeg kom til klubben for 3,5 år siden. Jeg føler mig meget privilegeret over at have arbejdet med så mange fantastiske mennesker, og jeg vil følge klubben tæt fremover.

– Det har været en fornøjelse fra start til slut, og jeg vil gerne sige tak til staben for godt samarbejde og til spillerne for altid at levere en dedikeret indsats på træningsbanen, siger Thomas Christensen.