Seneste nyt

Nykøbing FC og Sebastian Olsen ophæver samarbejdet

af

Sebastian Olsen har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt, da han har fået en spændende chance i sin civilkarriere.

Nykøbing FC og Sebastian Olsen har efter gensidig aftale ophævet Sebastian Olsens kontrakt, da han er blevet tilbudt en spændende mulighed i civilkarrieren.

Manager Claus Jensen udtaler;

– Vi har efter Sebastians ønske valgt at ophæve hans kontrakt, da han har ønsket at starte en civilkarriere og har fået en for ham spændende mulighed d. 1. april, siger Claus Jensen inden, at han uddyber.

– Vi har været rigtig glade for Sebastian i NFC, og han har både præsteret på og udenfor banen samtidig med, at han har været utrolig professionel at samarbejde med, men vi har imødekommet Sebastians ønske med sindsro, da vi i Jeppe Rasmussen allerede har en fuldgod erstatning i egne rækker.

– Vi ønsker Sebastian held og lykke med sin nye karriere, og vi takker ham for mange gode kampe i NFC-trøjen. Han vil altid være velkommen i NFC, slutter Claus Jensen.

Olsen: Har været en fornøjelse

Sebastian Olsen har spillet 189 kampe for Nykøbing FC gennem tiden, og han har været i klubben af flere omgange.

Olsen er glad for sin tid i Nykøbing FC og udtaler;

– Det er selvfølgelig vemodigt at stoppe i NFC, men omvendt så føles det også rigtigt, og jeg glæder mig rigtig meget til at kaste mig over min nye civile karriere. Nykøbing FC har givet mig mange store oplevelser, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil gerne sige tak til klubbens fans, der altid har støttet mig og holdet. NFC er noget specielt, og jeg vil også følge klubben tæt fremover, siger Olsen.