Seneste nyt

Nykøbing FC og Sebastian Koch forlænger med to år

af

Sebastian Koch er også i fremtiden Nykøbing FC-spiller, da han er blevet udstyret med en ny to-årig aftale.

Nykøbing-drengen Sebastian Koch er også i de næste to år Nykøbing FC-spiller.

Sebastian Koch vendte op til denne sæson hjem til Nykøbing FC efter et vellykket lejeophold i B93, og han har i løbet af det seneste halve år vist sig flot frem med fire NordicBet Liga-mål og to i Sydbank Pokalen.

Claus Jensen glæder sig over Kochs udvikling samt, at den lynhurtige offensivspiller nu har kontrakt i NFC i yderligere to år.

– Det er en stor glæde, at vi er blevet enige med Sebastian om en ny to-årig aftale. Sebastian har udviklet sig utroligt meget i det seneste års tid, hvor hans lejeophold i B93 var med til at sætte afgørende skub i hans udvikling. Siden sin tilbagekomst til Nykøbing FC i sommer, er han virkelig begyndt at forløse sit store potentiale, og vi er derfor meget tilfredse med den her aftale, siger sportsdirektør Claus Jensen inden, at han roser Kochs flotte efterår.

– Sebastian har formået at spille en vigtig rolle for os her i efteråret, hvor han har været kampafgørende i flere omgange. Med sin uhyggelige fart volder han alle forsvar i divisionen problemer, og så har han den ild i øjnene, viljen og evnen til hele tiden at blive dygtigere, der er afgørende for at være spiller i NFC.

Fakta om Sebastian Koch:

Født: 11. oktober 1996 (23 år)

Debut: 14. november 2014 mod Hvidovre IF

NFC-statistik: 74 kampe/9 mål