Seneste nyt

Nykøbing FC, Radio Sydhavsøerne og Schulz Biler relancerer prisvindende pauseunderholdning

af

’Scor kassen’ er tilbage i CM Arena, hvor du kan få chancen for at vinde kontanter i pausen af alle vores hjemmekampe i NordicBet Ligaen i denne sæson.

Når Nykøbing FC i denne sæson spiller hjemme i CM Arena, bliver det nu med god underholdning og med mulighed for at vinde en god sum penge.

Nykøbing FC, Radio Sydhavsøerne og Schulz Biler relancerer nemlig en gammel kending, da ’Scor kassen’ er tilbage i CM Arena.

Konkurrencen kørte med stor succes tilbage i 00’erne, hvor konceptet vandt en radiopris og skabte stor spænding i pausen af Nykøbing FC’s hjemmekampe.

Præcis som dengang er konkurrencen simpel – scor fra midten af banen i et tomt mål, og du vinder en god pengepræmie. Du har dog kun ét forsøg!

Pengepræmien starter på 1000,- kr. når vi på søndag møder HB Køge hjemme i CM Arena, men misser sparkeren, så går de 1000,- kr. videre til næste hjemmekamp. Præmien kan derfor nå at vokse sig dejligt stor inden, at du potentielt er den heldige, der får lov til at forsøge sig mod mål.

Radio Sydhavsøerne står for udvælgelsen af deltageren op til hver hjemmekamp, og alt du skal gøre er, at deltage i konkurrencen på deres Facebookside, der kører fra om mandagen op til hver hjemmekamp. Hold øje med Radio Sydhavsøernes Facebookside, som du finder her.

Vi ses i CM Arena til åbningskampen d. 28. juli kl. 14:00.