Seneste nyt

Nykøbing FC og Mikkel Andersen forlænger med to år

af

Mikkel Andersen er også NFC-spiller i de kommende to år, da han netop har forlænget sin kontrakt.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vores talentfulde højreback Mikkel Andersen netop har underskrevet en ny to-årig aftale.

Manager Claus Jensen glæder sig over aftalen med Præstø-drengen, der har udviklet sig flot over de seneste to år.

– Det er enormt glædeligt, at vi nu også har Mikkel i truppen i de kommende to sæsoner. Siden Mikkel kom til for to år siden har han udviklet sig meget både på og udenfor banen, og vi nyder godt af hans store entusiasme og lyst til at træne og lære. Mikkel lægger på næsten fra træning til træning, så jeg er enormt glad for aftalen, siger Claus Jensen.

Hovedpersonen selv har været glad for sine to seneste år i NFC, hvorfor han naturligvis også glæder sig over udsigten til at fortsætte sin udvikling under Claus Jensens vinger.

– Jeg føler, at jeg har rykket mig rigtig, rigtig meget over de seneste par sæsoner i Nykøbing FC, og det er selvfølgelig en udvikling, som jeg gerne vil fortsætte, siger han inden, at han fortsætter.

– Nykøbing FC er en unik klub med et utroligt sammenhold helt fra spillerne til personalet omkring klubben, så jeg var aldrig i tvivl om, at jeg gerne ville blive. Nu glæder jeg mig bare med til at møde ind igen efter ferien, så vi kan tage hul på næste sæson, der bliver en utrolig spændende en af slagsen.

Mikkel Andersen har foreløbigt 55 kampe for NFC.