Seneste nyt

Nykøbing FC og Kristian Lindberg forlænger til 2022

af

Matchvinderen fra det vigtige topopgør i Gentofte mod HIK, Kristian Lindberg, har forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2022.

Først forlængede Storch, så forlængede Jessen og nu har også Kristian Lindberg forlænget sin kontrakt med Nykøbing FC frem til sommeren 2022.

Manager Claus Jensen glæder sig over den nye aftale med angriberen, der hen over efteråret spillede sig i bedre og bedre form.

– Det er en fornøjelse at arbejde med Kristian. Hans form blev bedre og bedre igennem efteråret efter en tid uden klub. Han leverede mange gode præstationer for os i efteråret og det var meget fortjent, at han i den sidste kamp fik lavet sit første mål for os efter et stærkt indhop mod HIK. Jeg glæder mig meget over forlængelsen og ser frem til, at Kristian sammen med resten af truppen nu får en lang opstart, hvor formen for alvor kan blive finpudset henimod et ekstremt spændende forår, siger Jensen.

Lindberg: Forlængelsen var en let beslutning

Kristian Lindberg blev hentet til Nykøbing FC i sensommeren efter en længere periode, hvor han havde været klubløs.

Efter et godt efterår, var det ikke en svær beslutning for Kristian Lindberg at takke ja til en forlængelse af opholdet på Sydhavsøerne.

– Jeg har haft det rigtig godt halvt år, og jeg er virkelig glad for, at tingene er faldet hurtigt på plads i forhold til kontrakten. Det var en let beslutning at forlænge, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget over, at jeg kan være med til at gøre fortsætte, hvad vi har startet i den her sæson, siger Lindberg, der hurtigt faldt til i truppen.

– Det var virkelig let at falde til i truppen. Selvom klubben lige var rykket ned fra NordicBet Ligaen, så var det tydeligt, at der var gjort et godt stykke arbejde for ligesom at nulstille truppen og gøre dem klar til en ny udfordring. Det mærkede man tydeligt på stemningen, hvor alle bare har været målrettede og set fremad mod at dominere 2. division, så vi hurtigst muligt kunne komme tilbage i NordicBet Ligaen.

Kristian Lindberg spillede sig mod efterårssæsonens afslutning ind i en afgørende rolle for NFC-mandskabet. Billedet på hårdt arbejde og dertilhørende opadgående formkurve blev det forløsende og matchvindende mål ude mod HIK, hvorfor NFC kunne gå til vinterpause med otte point ned til 2. pladsen.

Lindberg selv glæder sig over, at han nåede at få vist sit niveau, og nu ser han frem til at bygge yderligere på i foråret.

– Da jeg kom til NFC havde jeg været uden klub i en længere periode, så jeg skulle lige i gear igen. Jeg synes selv, at min egen form blev bedre og bedre, og den skal jeg nu bygge videre på, når vi inden længe starter op igen, siger Lindberg, der i efteråret mest agerede som giftig indhopper.

Havde man forventet sure miner over status på indskifter, må man dog lede et andet sted. For selvom Lindberg er sulten efter spilletid, glæder han sig over den positive konkurrence i truppen.

– Det er klart, at jeg gerne vil spille endnu mere. Det vil alle. Men samtidig er det også mega fedt med den store konkurrence i truppen, og det er udelukkende en styrke, at vi kan presse hinanden i dagligdagen, understreger Lindberg.

Opbakningen fra fansene har fra dag ét ved udekampen i Avarta været noget specielt for Kristian Lindberg, og angriberen er også glad for, at han nåede et betale tilbage inden årets udgang. Nu skal fansenes opbakning præmieres yderligere i det kommende halvandet år.

– Mit forhold til fansene er helt fantastisk. Jeg fik en vild modtagelse ved udekampen i Avarta, og den er bare fortsat året ud. Så jeg er helt vildt glad for, at jeg kunne betale tilbage i Gentofte med scoringen mod HIK – endda nede foran dem. Det var helt specielt, og jeg glæder mig til flere lignende øjeblikke sammen med dem i den kommende tid, slutter han.

Kristian Lindberg og resten af NFC-truppen starter træningen op onsdag d. 13. januar.