Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Heine Thoregaards Køreskole drøner videre

af

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vores mangeårige partner Heine Thoregaards Køreskole fortsætter opbakningen til Nykøbing FC.

Har man været trofast tilskuer på Nykøbing FC’s hjemmebane over de sidste 20 år, så vil man utvivlsomt kunne nikke genkendende til Heine Thoregaards Køreskole.

Heine Thoregaards Køreskole har været med i Nykøbing FC siden 1998, og det er i høj grad visionen om at løfte klubben lokalt, der tiltaler indehaver Søren Heine Thoregaard.

– Vi er utrolig glade for at være med i Nykøbing FC, og det er i høj grad interessen for området og interessant for sporten, der gør, at vi har valgt at forlænge partnerskabet endnu engang. Den lokale forankring og det med, at vi som lokalsamfund er sammen om at løfte det her projekt, er det, som tiltaler mig meget.

– Det er vigtigt, at klubben vælger at bruge egne lokale talenter, og jeg tror også, at det er en klog fremgangsmåde. Det er med til at samle det hele hernede på Lolland-Falster, siger han, inden at han ligeledes fremhæver netværket.

– Netværket i Nykøbing FC er super godt og vigtigt. Det er med til at skabe god stemning før kampene oppe i Drachmann Loungen, men vi har samtidig også fået en masse forretning ud af at være med.

Udover at have været med i Nykøbing FC i 20 år, så er Heine Thore Køreskole i sig selv en meget traditionsrig forretning. Søren Heine Thoregaard har selv været indehaver siden 1996, men faktisk strækker historien om køreskolen sig langt længere.

– Heine Thoregaard Køreskole er jo efterhånden en meget gammel forretning, der går helt tilbage min farfars tid i slutningen af 1930’erne, hvor der blev fyret med tørv inde i maskinen for, at den kunne køre. Så det er en forretning, der er gået i arv, fortæller han.

Selvom Heine Thoregaard Køreskole har mange år på bagen, så udvikler forretningen sig stadig. Studenterkørsel er således nu på programmet for køreskolen.

– Vi har lavet et nyt koncept i år, hvor vi er startet op med studenterkørsel. Fra næste år kan vi tilbyde studenterne, at de kan komme og pynte samt indrette vognene dagen før, at de skal ud at køre, så de kan få den bedst mulige dag, slutter Søren Heine Thoregaard.

På billedet ses netop Søren Heine Thoregaard foran køreskolen.

Vil du læse mere om Heine Thoregaards Køreskole, kan du finde deres hjemmeside her.