Seneste nyt

Nykøbing FC og Benjamin Lauridsen skriver 2-årig aftale

af

Unge Benjamin Lauridsen har underskrevet en 2-årig aftale med Nykøbing FC.

I Nykøbing FC vil vi de unge og ikke mindst lokale talenter. Det sætter vi nok engang en tyk streg under her, da 19-årige Benjamin Lauridsen, der har været i klubben siden 2013, er blevet udstyret med en ny 2-årig aftale.

Før Benjamin kom til Nykøbing FC fik han sin fodboldopdragelse i Nørre Alslev BK, hvor han spillede fra han var tre til 12 år.

Manager Claus Jensen glæder sig over aftalen med den altid arbejdsivrige midtbanespiller.

– Benjamin Lauridsen er en af vores egne lokale drenge, der har taget turen hele vejen op gennem vores ungdomshold. Potentialet har altid været stort hos Benjamin, og det seneste års tid har han bevist for mig, at han er en spiller, der er villig til at lære og ovenikøbet gør det hurtigt. Det er en stor glæde for mig, at vi nu også har Benjamin på holdet i de kommende to år.

En lærerig proces

Unge Benjamin Lauridsen har over de seneste par været med i NFC’s førsteholdstrup, og han har i denne sæson fået en del spilletid.

Både spilletiden og træningsmiljøet blandt ældre og mere rutinerede spiller, har ifølge ham selv allerede gjort meget for hans udvikling.

– Først og fremmest er jeg meget stolt af den her aftale. Det har altid været en drøm for mig at nå hertil i NFC, så man kniber lige sig selv en ekstra gang i armen over det, siger en tydeligt glad Lauridsen inden, at han fortsætter.

– NFC er helt rigtig for min videre udvikling, og jeg har lært helt utroligt meget de seneste år. Jeg var inde i en længere periode med en drilsk skade, men især her i foråret, føler jeg, at jeg har taget nogle store skridt både mentalt, fysisk og spillemæssigt. Jeg er super glad for den her aftale, så jeg nu kan fortsætte med at vokse sammen med resten af holdet, slutter han.

Benjamin Lauridsen har foreløbigt ni førsteholdskampe i NFC-trøjen