Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Andersen Revision indgår samarbejde

af

Det statsautoriserede revisionsaktieselskab Andersen er ny partner i Nykøbing FC.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC og Andersen Revision har indgået partnerskab, hvorfor det statsautoriserede revisionsaktieselskab er nyeste medlem i NFC-familien.

Andersen er et nyt og anderledes statsautoriseret revisionsaktieselskab, der har en bred vifte af kompetencer. Andersen specialiserer sig blandt andet i køb og salg af virksomheder, skatterådgivning, udarbejdelse af årsregnskab og bogføringsmæssig assistance.

Indehaver af Andersen, Martin Oluf Andersen, er født og opvokset i Nykøbing Falster, hvor han desuden har været partner i lokalt revisionsselskab de seneste 10 år.

For ham betyder lokalområdet derfor meget, hvorfor han har valgt at blive partner i Nykøbing FC.

– Vi har valgt at blive partnere i Nykøbing FC, fordi vi synes, at det er et fedt og ambitiøst projekt. Det er vigtigt for landsdelen, at der er nogle, som tør stikke snuden frem og melde store målsætninger ud, så vi får gjort opmærksom på os selv på Lolland-Falster. Jeg synes, at der er lagt en god og langsigtet plan for projektet, og den vil vi i Andersen rigtig gerne bakke op om, fortæller Martin Oluf Andersen inden, at han fortsætter.

– Nykøbing FC’s stærke netværk har også været en af årsagerne til, at vi har valgt at blive partnere. Vi glæder os til at komme til hjemmekampene, til førkampsarrangementerne i Loungen og ikke mindst til øvrige partnerarrangementer, hvor vi ser frem til at møde klubbens mange øvrige partnere.

Også Nykøbing FC’s kommercielle direktør, Søren Barslund, glæder sig over partnerskabet med Andersen.

– Det er altid fantastisk, når vi får nye medlemmer i NFC-familien, og vi er derfor utroligt glade for, at Andersen har valgt at blive partner. Andersen er en lokal virksomhed for, hvem Lolland-Falster betyder meget, og det er i høj grad noget, som vi har til fælles. Vi er meget tilfredse med, at Andersen har kunne se idéen i at bakke op omkring projektet og ikke mindst blive en del af vores spirende netværk, siger Barslund.

Vil du læse mere om Andersen, kan du finde deres hjemmeside her.