Seneste nyt

Nykøbing FC ønsker at styrke og optimere børnemiljøet i vores fodboldklub, og vi søger derfor efter en Børneudviklingstræner for U3-U8.

af

Børneudviklingstrænerens opgave bliver sammen med klubbens øvrige sportslige ledelse at udvikle og strukturere vores børneafdeling og supervisere og uddanne vores børnetrænere.

Nykøbing FC er en fodboldklub med et stort potentiale i børneafdelingen, og du vil som børneudviklingstræner have mulighed for at være med til at opbygge en børneafdeling med store ambitioner.

Vi ønsker at være et samlingspunkt for fodbold i og omkring Nykøbing F. Vi ønsker at skabe et stærkt foreningsliv, hvor vi tilbyder god og udviklende fodbold i et trygt miljø med godt kammeratskab og fællesskab og store fodboldoplevelser for alle.

NFC børnefodbold er glæde, sammenhold og fairplay og visionen er, at udvikle sunde og glade fodboldspillere, og skabe lige forudsætninger og muligheder for alle børn i Nykøbing FC.

I den vision bliver vores børneudviklingstræner helt central.

Vi håber, at du:

  • Har minimum C-licens og erfaring med målgruppen og/eller relevant pædagogisk baggrund
  • Er en udadvendt og positiv person, der har mod på at hjælpe forældretrænere med at lave god børnetræning
  • Er fleksibel og kan arbejde i de sene eftermiddagstimer/tidlig aften og i weekenden
  • Brænder for børnetræning og ønsker at arbejde med både klubudvikling, trænerudvikling og spillerudvikling

Fakta om stillingen:

  • Stillingen er en kvarttidsstilling med en ugentlige gennemsnitlig arbejdstid på 10 timer, der kan variere i forhold til sæsonen. Lønnen er fastsat og kan du høre nærmere om ved henvendelse.

Nedenfor er oplistet nogle af arbejdsopgaverne, men den rigtige person kan være med til at sammensætte de mest relevante opgaver:

  • Være med til at implementere DBUs nye børnestrategi.
  • Stå for supervision og faglig sparring med trænere, forældretrænere og ung trænere, og børneudviklingstræneren skal derfor ikke være tilknyttet et hold.
  • Sikre, at der er sammenhæng og kvalitet i den daglige træning på tværs af årgange og være med til at udvikle en ensartet træningsfilosofi med fokus på udvikling og glæde.
  • Være med til at understøtte og udvikle, at hver årgang hænger sammen som én årgang med differentiering i træningen for de større børneårgange.
  • Deltage i Nykøbing FC’s sportslige udvalg

Vil du være med til at gøre en forskel for vores børn i Nykøbing FC med stor indflydelse på at udvikle børneafdelingen i en stor fodboldklub på Lolland Falster, og har du lyst til at være en del af et miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig og får tilegnet nye kompetencer, så send en ansøgning til formand René Fjeldsøe Sørensen rfs@nykobingfc.dk

Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte René på 40 32 38 57.

Tiltrædelse efter aftale.