Seneste nyt

Nykøbing FC nappede point hos Superliga-nedrykkerne

af

For første gang i sæsonen blev målet holdt rent, da det søndag eftermiddag blev til 0-0 ude mod Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF.

Der ventede Nykøbing FC en svær opgave ude mod Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel, men takket være forbilledlig fight og en stærk mentalitet, kunne Brian Rasmussens drenge rejse hjem med et enkelt point.

Kampen startede meget lige, og begge hold skulle bruge tid på at spille sig ind på banen, der havde fået massive mængder vand.

Kampens første store chance tilfaldt dog hjemmeholdet efter 10 minutter, da de kom over højresiden og lagde et hårdt fladt indlæg gennem feltet. Bolden løb hele vejen gennem boksen, men ingen nordjyder nåede frem til en afslutning.

Nykøbing FC var meget på bolden, og der var flere gange optræk til store chancer. Det sidste indlæg, aflevering i dybden eller skarphed i afslutningerne manglede dog i denne fase af kampen.

Efter 20 minutter bød hjemmeholdet sig igen til, da de fik to gode tilbud inden for en kort periode. Først blev et kvalificeret langskud blokeret tæt under mål inden, at et hovedstød sneg sig snært forbi Jannich Storchs mål.

Der stod NFC på de næste 10 minutter, og både Lars Pleidrup og Mathias Kristensen havde bud efter et føringsmål. En afslutning i sidenettet og en blokeret i det lille felt, blev dog facit for den ellers gode periode.

Efter 35 minutter kom kampens hidtil største chance, da Vendsyssel strøg over højrekanten og slog et knivskarpt indlæg. AaB-lejesvenden Abou Ali måtte dog se sin afslutning afvist af undersiden af overliggeren.

Hjemmeholdet høstede herefter klapsalver fra publikum, der så deres favoritter presse en anelse på mod pausefløjtet. De store chancer blev det dog ikke til.

I stedet var Mathias Kristensen tæt på at bringe NFC foran kort før pausen, men hans frisparksforsøg krøllede sig akkurat rundt på den forkerte side af stolpen.

Dermed gik begge hold målløse til pause.

Efter pausen kom Nykøbing FC ud med fornyet energi, og de satte sig på kampen. Fremragende kombinationer krydret med stor fight gjorde, at NFC godt kunne have fortjent et føringsmål.

Tættest på en scoring inden for det første kvarter af anden halvleg var Søren Christensen, hvis langskud dog sneg sig forbi mål.

Da uret rundede en time var det igen lige ved og næsten for NFC. Mathias Kristensen tog flot en bold til sig i feltet, hvorefter han lagde den til rette på kanten af feltet til Chris Thorsheim. Thorsheim tog sigte mod det lange hjørne, men igen gik bolden snært forbi målet.

Vendsyssel kom herefter bedre med i opgøret, og et nærgående frispark fra Ali Messaoud blev startskuddet til, at det tidligere Superliga-hold blev farligere.

Indskiftede Christopher Boateng fik med 20 minutter igen et kæmpe tilbud for at bringe hjemmeholdet i front, men hårdt presset på et indlæg headede han forbi mål.

Joachim Wagner kom efter 71 minutter på banen og fem minutter senere, var han tæt på at bringe NFC i front. Mathias Kristensen lagde bolden ud til Wagner, der trak ind i banen med det lange hjørne for øje.

Igen-igen sneg bolden sig lige forbi stolpen.

Minuttet efter var det så hjemmeholdets tur til at være tæt på at bringe sig i front. Et hjørnespark blev slået ud midt i feltet, hvor der blev helflugtet mod kassen. På trods af en godt træf røg bolden dog forbi mål.

Resten af kampen blev én stor fight, hvor spillet bølgede frem og tilbage uden, at det dog blev til de helt store chancer.

Pulsen kom dog alligevel i det røde felt til sidst, da Vendsyssel efter dommerens tillægstid blev tilkendt et hjørnespark. Karakteristisk for NFC’s gode defensive præstation, kom Jannich Storch dog stærkt ud af sit mål og greb bolden med stor sikkerhed.

Kort efter fløjtede dommeren af, og det forblev derfor målløst i Hjørring.

Dermed kunne Nykøbing FC notere et enkelt point.

Vendsyssel FF – Nykøbing FC

0-0 (0-0)

03.11.19, Kl. 15:00 i Nord Energi Arena.

16. Spillerunde i NordicBet Ligaen.

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Kasper Jensen, Gustav Kjeldsen, Simon Schultz, Mathias Thrane, Mads Carlson (65. Sebastian Koch), Søren Christensen, Lars Pleidrup (71. Joachim Wagner), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen.