Nyt fra netværket

Nykøbing FC og MP Alarm & Låseteknik forlænger samarbejdet

af

MP Alarm & Låseteknik er fortsat en del af rejsen med Superligaen i 2020, da de har forlænget deres partnerskab i Nykøbing FC.

Endnu en trofast partner har valg at forlænge deres partnerskabsaftale med Nykøbing FC. Denne gang er der tale om MP Alarm & Låseteknik, der altså fortsat er med på rejsen mod Superliga i 2020.

Spørger man direktør Michael Pedersen, så er de store ambitioner om at bringe Superliga-fodbold til Lolland-Falster da også en stor del af, hvorfor MP Alarm & Låseteknik er en del af Nykøbing FC.

– Vi har forlænget vores samarbejde med Nykøbing FC, fordi vi synes, at det er godt at have store ambitioner. Det mener vi, at klubben har med projekt Superliga 2020.

– Det er med til at promovere hele landsdelen, og det vil vi selvfølgelig gerne være en del af, siger direktør i MP Alarm Michael Pedersen inden, at han også fremhæver det lokale aspekt.

– Det er også vigtigt for os, at det er lokalt og derfor støtter vi også meget op omkring, at man bruger de lokale spillere. Det er også fedt at se, at man i de seneste år har trukket nogle af de ’gamle’ drenge hjem igen – det synes vi er rigtig godt.

Udover de store ambitioner og det store fokus på den lokale forankring, så har MP Alarm & Låseteknik også fået gode forretningsforbindelser gennem Nykøbing FC.

– Jeg kommer så tit jeg kan i Nykøbing F. Idrætspark, og det vil sige, at det næsten er til hver hjemmekamp. I og med, at man kommer så meget i Drachmann Loungen, så får man også hurtigt bekendtskaber, der giver gode aftaler begge veje. Vi har helt sikkert fået meget ud af Nykøbing FC på det forretningsmæssige plan, slutter Michael Pedersen.

Vil du læse mere om MP Alarm & Låseteknik, kan du finde deres hjemmeside her.