Seneste nyt

Nykøbing FC møder HIK i 1. runde af Sydbank Pokalen

af

Der er netop trukket lod til 1. runde af Sydbank Pokalen, og her kom Nykøbing FC op af bowlen sammen med HIK, der til dagligt spiller i 2. division.

Sidste sæsonens pokaleventyr står stadig lysende klart i NFC-fans’ erindring, og atmosfæren samt resultatet i Lollands Bank Park mod F.C. København vil længe stå som et fyrtårn for fodbolden på Lolland-Falster.

Det er oplevelser som den september-aften, som pokalturneringen kan bidrage med, og vi glæder os derfor utroligt meget til at tage hul på dette års udgave af Sydbank Pokalen.

Lodtrækningen kunne byde fra alt til opgør mod FC Helsingør og andre NordicBet Liga-hold til eksempelvis Culpa FC fra Serie 3 eller vores kære samarbejdsklubber fra Maribo BK, LUIF eller FC Nakskov.

Der er netop trukket lod til 1. runde, og her endte det dog med, at Nykøbing FC skal op mod HIK, der til hverdag spiller i 2. division.

Kampen spilles omkring onsdag d. 3. august, men den endelig spilledato ligger først klar i næste uge. Sikkert er det dog, at det vil være på udebane, da HIK er det lavest rangerede hold.