Seneste nyt

Nykøbing FC lejer talentfuld angriber i OB

af

Luca Kjerrumgaard er ny mand i NFC-trøjen, da han er blevet lejet i OB for resten af indeværende sæson.

Det har knebet en anelse mere end sædvanligt at få netmaskerne til at blafre i denne sæson, hvorfor der nu er hentet offensiv forstærkning ind i NFC-truppen.

190 cm. høje Luca Kjerrumgaard er således blevet hentet på en lejeaftale, der løber for resten af indeværende sæson.

Manager Claus Jensen glæder sig over den nye offensive tilgang.

– Luca er en rigtig spændende angriber, som vi igennem en længere periode har haft kig på. Han er en rigtig ’9’er’, hvor han med sine gode størrelse helt naturligt fylder godt i feltet samtidig med, at han også har en rigtig god teknik. Han er en ærgerrig og naturlig målscorer, og han kommer til at supplere vores øvrige talentfulde trup fantastisk, siger Claus Jensen.

Luca Kjerrumgaard har tidligere scoret masser af mål i U19-ligaen, hvor han i starten af denne sæson da også har scoret to mål i tre kampe.

Derudover er det blevet til indhop i fire Superliga-kampe for OB i indeværende sæson.

Nu glæder han sig til at bevise sig som målscorer i NordicBet Ligaen.

– Jeg har valgt at tage til Nykøbing FC, fordi jeg rigtig gerne vil have en masse fodbold i benene, og fordi jeg tror på, at jeg kan udvikle mig rigtig godt i klubben. Nykøbing FC har en måde at spille fodbold på, der passer mig rigtig godt, og jeg ser frem til at udvikle mig både på og udenfor banen, siger Kjerrumgaard, som har hørt masser af godt om NFC.

– NFC lyder som en rigtig fedt sted. Jeg ved, at klubben har mange unge spillere, og at klubben har et meget professionelt setup. Der er mange her fra OB, der har rost NFC og sagt, at der er masser af gode og dygtige mennesker i klubben. Så for mig, er det en rigtig god ting, at jeg nu kan kalde mig NFC-spiller det næste års tid.

Luca Kjerrumgaard har første træning med holdet i morgen, og han får trøjenummer 21.