Seneste nyt

Nykøbing FC lejer back i Silkeborg IF

af

Oscar Fuglsang er ny mand i NFC-truppen, da han er lejet i Silkeborg IF for resten af 2022.

Allerede til formiddag var der en ny mand på træningsbanen i NFC Syd, da 20-årige Oscar Fuglsang var trukket i NFC-tøjet.

Oscar Fuglsang kommer til på en lejeaftale, der gælder året ud, hvorfor han vil styrke konkurrencen på NFC’s backpositioner.

Manager Claus Jensen udtaler;

– Oscar er en rigtig talentfuld spiller, som vi igennem en længere periode har fulgt med stor interesse. Han har stået lidt i skyggen hos et stærkt Silkeborg-hold, hvorfor vi nu har fået muligheden for at bringe ham ind i vores miljø, som jeg er sikker på, at han kun vil være med til at styrke yderligere, siger Claus Jensen.

Fuglsang gør sig primært på højreback, men kan også dække venstreback. Han har debuteret Silkeborgs bedste mandskab, og så har han tidligere været omkring U17-landsholdet.

Selv glæder Fuglsang også over lejeaftalen.

– Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at få spilletid i NordicBet Ligaen og hos Nykøbing FC. Jeg kender lidt til klubben i forvejen, og jeg ved, at den står for den type fodbold, som jeg også selv rigtig godt kan lide, siger Fuglsang, som allerede her til formiddag havde sin første træning med holdet.

– Niveauet til træningen var super godt, og jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle både på og omkring holdet. Jeg er rigtig glad for at være her, slutter han.

Oscar Fuglsang får trøjenummer 22.

Foto: Fotograf Jonas Bonde