Seneste nyt

Nykøbing FC led nederlag i Roskilde

af

Det var tæt og chancerigt, men i sidste ende var det FC Roskilde, der kunne trække sig sejrsrigt ud af dagens opgør, der blev tabt med 2-0.

Søndag eftermiddag drog Nykøbing FC til Roskilde Idrætspark, der ved seneste besøg kastede en 1-0-sejr af sig .

Så godt gik det dog desværre ikke i denne omgang, da FC Roskilde endte med at snuppe en 2-0-sejr trods perioder med stort Nykøbing FC-overtag.

Det startede dog bedst for FC Roskilde, der allerede efter et enkelt minut kom frem til en god chance, som dog blev blokeret tæt under mål.

Åbningen på kampen var ganske jævnbyrdig, men efter små 10 minutter kom FC Roskilde på 1-0, da Morten Nielsen fik serveret et flot indlæg ved bagerste stang, og det udnyttede den skarpe angriber til at udplacere en chanceløs Sebastian Olsen i NFC-målet.

Nede med 1-0 var det op ad bakke for Nykøbing FC, men det forhindrede ikke Lolland/Falster-mandskabet i at sætte sig fuldstændig på opgøret.

Inden for det første kvarter efter scoringen havde både Søren Christensen og Emil  Holten muligheder for at bringe balance i regnskabet, men desværre manglede de sidste marginaler tæt under mål.

Nykøbing FC pressede i denne periode af kampen hjemmeholdet langt tilbage på banen, og midt i halvlegen udmøntede det sig da også i et mål efter en dødbold. Desværre for det rødklædte Nykøbing-hold så dommeren dog et frispark i situationen.

Der var i det hele taget godt gang i første halvleg, der blev spillet i et højt og yderst underholdende tempo. Desværre måtte Nykøbing FC dog gå til pause bagud med 1-0 efter, at Emil Holten kort inden pausefløjt igen manglede de sidste marginaler foran kassen, da han headede snært over den ene sammenføjning.

Efter pausen forblev det lige ved og næsten, men især Nicolai Jessen – der fik divisionscomeback i dagens opgør – kom ind og gjorde en god figur.

Jessen var ved flere lejligheder tæt på enten selv at slippe igennem Roskilde-defensiven eller spille en holdkammerat i en god position foran mål. Roskilde virkede dog til at have taget store sko på i dag, da de af mange omgange akkurat fik en tå på før, at det for alvor blev farligt.

I stedet spillede Roskilde sig gradvist bedre med i opgøret. Først måtte Sebastian Olsen hive en flot redning frem inden, at værterne fra tæt hold misbrugte et stor mulighed og sparkede over mål.

Nykøbing FC manglede i anden halvleg lige det sidste for at skabe chancerne, men med et lille kvarter igen dumpede en løs bold ned foran fødderne på Martin Svensson. Kantspilleren – der i øvrigt spillede en god kamp – måtte dog se sin afslutning snige sig forbi den ene stolpe.

Nede med 1-0 i takt med at tiden løb fra Nykøbing FC, var det nu tid til at satse fremad banen. Det gav omstillinger til hjemmeholdet, der da også gjorde det til 2-0 ved Mikkel Thygesen med 10 minutter igen.

Kort efter var det tæt på at blive 3-0, men Sebastian Olsen hev en god fodparade frem i situationen.

Det blev ikke til flere mål i Roskilde Idrætspark, hvorfor det desværre endte med 2-0 til FC Roskilde.

NordicBet Ligaen, 11. Runde.

Søndag d. 1. oktober 2017.

13:00 i Roskilde Idrætspark

FC Roskilde – Nykøbing FC

2-0 (1-0)

1-0, Morten Nielsen (8)

2-0, Mikkel Thygesen (79)

Nykøbing FC (4-3-3): Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Jakob Bonde, Kasper Jensen, Anders Due, Jordan Wilson, Søren Christensen, Lars Pleidrup, Mads Kaalund (45. Nicolai Jessen), Emil Holten, Martin Svensson (86. Sigurd Schøndorf).