Seneste nyt

Nykøbing FC laver aftale med Sigurd Schøndorf

af

Nykøbing FC og Sigurd Schøndorf har indgået en aftale, der løber året ud.

I de seneste tre uger har Nykøbing FC haft Sigurd Schøndorf til prøvetræning.

Sigurd har gjort et godt indtryk under sin prøvetræning, hvorfor Nykøbing FC nu har valgt at tilknytte ham for efterårssæonen. Formand Claus Jensen er glad for aftalen.

– Vi har lavet en aftale med Sigurd Schøndorf om, at han er med os i efteråret, og det glæder vi os meget over. Han er en rigtig spændende ung spiller, som har gjort det rigtig godt i den periode, som han har været her i. Vi glæder os meget til at fortsætte med at arbejde med Sigurd i vores stærke træningsmiljø, siger Claus Jensen.

Sigurd Schøndorf har senest været i FC Svendborg, men i resten af 2017 kan han nu trække i den blå Nykøbing FC-trøje. Det glæder offensivspilleren, der har fået et godt indtryk af klubben under hans prøveophold.

– Jeg er rigtig glad for aftalen med Nykøbing FC. Hele setuppet omkring klubben tiltaler mig rigtig meget, og undervejs i min prøvetræning har jeg egentlig kun fået et endnu mere positivt billede af klubben. Jeg går meget op i et godt træningsmiljø, og det synes jeg virkelig, at der er i Nykøbing FC, siger Sigurd Schøndorf.

Sigurd Schøndorf har en fortid på FC Midtjyllands akademi og i FC Svendborg, hvem han spillede for i foråret.