Seneste nyt

Nykøbing FC inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag – Skal dit hold med?

af

Nykøbing FC inviterer torsdag d. 7. november til Samarbejdsklubernes Dag, når Vejle BK er modstanderen i årets sidste hjemmekamp.

Torsdag d. 7. november hylder vi vores samarbejdsklubber på Lolland-Falster. Det sker i forbindelse med årets sidste hjemmekamp, hvor Vejle BK gæster CM Arena.

Rammerne omkring selve kampen vil stå i samarbejdsklubbernes tegn, og der vil være flere tiltag for, at landsdelens mange U-spillere kan få en stor oplevelse i CM Arena.

Dagen vil være for alle ungdomsårgange, men de første 200 børn til og med 14 år, der går gennem tælleapparatet i CM Arena, får ovenikøbet en flot Nike T-shirt.

Før kampen kan alle ungdomsårgang komme helt tæt på holdet og mærke suset, når spillerne løber på banen foran snurrende kameraer, da kampen bliver TV-transmitteret. Alle spillerne er nemlig inviteret til at stå ved indløbet og give spillerne en highfive inden, at de skal ud og kæmpe for tre point til hele Lolland-Falster.

Ungdomsspillerne skal blot møde op ved afspærringen mellem salgsboderne ved hovedindgangen – så kommer en NFC-repræsentant og sørger for, at de kommer på plads til kampstart.

Derudover vil ungdomsspillere til og med 14 år ligeledes få en unik mulighed for at deltage i en særudgave af ’Scor Kassen’ i pausen af kampen. Tre bolde vil blive sparket ud blandt publikum i løbet af første halvleg, og de børn, der er så heldige at få fingrene i kuglen vil ikke blot få lov til at beholde bolden, men også få chancen mod det tomme mål fra en halv banehalvdel. Scorer man, så vinder man et gavekort på hele 500,- kr. til Sportmaster.

Ungdomskort er som altid adgangsgivende og alle under seks år kommer gratis ind.

Alle mand i CM Arena for Lolland-Falster!