Seneste nyt

Nykøbing FC inviterer til NFC Golfcup

af

Nykøbing FC arrangerer to golfturneringer i de kommende måneder.

Først golfmatch vil foregå på Halsted Kloster Golfklub mandag den 27. september 2021 kl. 13.

Anden golfmatch vil foregå i Golfklubben Storstrømmen mandag den 4. oktober 2021 kl. 13.

Turneringerne er åben for alle og starter kl. 12 med velkomst. Der vil naturligvis deltage spillere fra 1. divisionsholdet, og desuden vil manager Claus Jensen, direktør Axel Castenschiold og Hans Peder Madsen deltage og efterfølgende orientere om NFC Golfcup og andre spændende aktiviteter.

Der vil blive serveret mad og drikke efter matchen, og forfriskninger før og under spillet.

Prisen for dette arrangement inkl. greenfee og entre til kampen er 995,- kr. Prisen er inklusiv en billet til en NFC-hjemmekamp. Spiller man i Halsted-matchen får man en billet til kampen mod Jammerbugt FC, imens man ved Storstrømmen-matchen i stedet får en til hjemmekampen mod FC Helsingør.

Tilmelding foregår til Tom Jensen på mobil 20289967. Er der spørgsmål til arrangementet, kan man ligeledes kontakte Tom.

Der er deadline for tilmelding til golfmatchen i Halsted d. 10. september og deadline for tilmelding til golfmatchen i Golfklubben Storstrømmen d. 18 september.

Vi glæder os til at se dig, og er sikker på vi får en hyggelig dag sammen og med masser af spændende informationer om NFC, gode historier fra gamle dage og et godt smil