Seneste nyt

Nykøbing FC indgår samarbejde med Børns Voksenvenner

af

Det er med stor glæde, at vi i Nykøbing FC indgår et samarbejde med Børns Voksenvenner til glæde for børn med spinkle voksennetværk på Lolland-Falster og Møn.

Alle børn har ret til en hverdag fuld af glæde, oplevelser og tryghed. Alt sammen noget som en voksen kan hjælpe børn mod at få, og det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at Nykøbing FC indgår et samarbejde med Børns Voksenvenner.

Børns Voksenvenner er en national organisation, der støtter børn og unge, som har et spinkelt voksen- eller familienetværk, ved at matche dem med frivillige voksenvenner. Som voksenven er ens opgave at fungere som en stabil, tillidsfuld og tryg ven og rollemodel i samværet med venskabsbarnet for derved at skabe de bedste betingelser for, at barnet udvikler sit selvværd og får endnu mere mod på livet og dets udfordringer.

Børns Voksenvenner udtaler;

– Børns Voksenvenner og Nykøbing FC indgår nu i et samarbejde, hvor ambitionen er at give børn med et spinkelt voksennetværk oplevelser for livet. Børns Voksenvenner glæder sig til at børn på Lolland-Falster og Sydsjælland får mulighed for at være en del af det fantastiske fællesskab i NFC og være en del af fodboldfamilien. Vi er meget taknemmelige for, at NFC stiller deres ressourcer til rådighed, og vil give en hånd med til dette meget vigtige arbejde med, at børn får så god en start som muligt på livet.

I Nykøbing FC har vi fokus på at ’uddanne det hele menneske’ i fodboldklubben, og vi er derfor utroligt glade for dette samarbejde, hvor vi også kan være med til at tage et socialt ansvar udenfor klubben og hjælpe børn og unge på hele Lolland-Falster og Sydsjælland.

Direktør i Nykøbing FC, Axel Castenschiold, udtaler;

– Vi er utrolig glade for at vii NFC kan bidrage til endnu flere gode oplevelser for børn og unge via vores samarbejde med BVV. Det er endnu engang et bevis på, hvad man kan opnå af frivillighedens vej og med frivillige som ønsker at gøre en forskel for disse unge mennesker. Vores egen fodboldklub er for en stor del båret af frivillige hænder, og kan vi være med til at gøre en forskel sammen med BVV vil det absolut være en glæde. Det gode liv og glæde er en stor del af vores værdier.

Vil du selv være voksenven eller blot læse mere om tiltaget, så kan du læse meget mere på voksenven.dk.