Nyt fra netværket

Nykøbing FC indgår samarbejde med Massage, Terapi & Akupunkturklinik v/Hassan Torabi

af

Vi er glade for at kunne meddele, at Nykøbing FC har indgået et samarbejdet med Massage, Terapi, & Akupunktur klinik v/Hassan Torabi.

Når Nykøbig FC går på banen for at skaffe tre point, er det først og fremmest af stor vigtighed, at spillerne er klar til kamp.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere et samarbejde med Massage, Terapi, & Akupunkturklinik v/Hassan Torabi.

Hassan Torabi glæder sig også over aftalen, som han ikke lægger skjul på, at han er passioneret omkring.

– Jeg følte, at tiden var kommet til at gå ind i Nykøbing FC. Jeg har kunne se spillere gå rundt med småskader af og til, og jeg følte, at jeg har en forpligtelse til at bruge min ekspertise og give dem den bedst mulige behandling.

– Når man har planer om at gå i Superligaen, så skal man både have gode trænere, holdledere, materialer og ikke mindst gode behandlere. Jeg bidrager med det sidste, siger Hassan Torabi.

Hassan Torabi behandler flere topnavne inden for sportens verden – herunder Rene Holten Poulsen og Mark O. Madsen, der begge er fra Lolland/Falster.

Torabi lægger da heller ikke skjul på, at det lokale aspekt i hans engagement i Nykøbing FC er noget, der betyder meget for ham.

– Nykøbing er min by. Hvis jeg kan hjælpe med at få klubben i Superligaen, så ville jeg blive rigtig stolt. Mit hjerte banker for spillerne og klubben, slutter Hassan Torabi.

Hvis du vil læse mere om Massage, Terapi, & Akupunkturklinik v/Hassan Torabi, kan du finde hjemmesiden her.