Seneste nyt

Nykøbing FC indgår ny aftale med Jens Olsen

af

Nykøbing FC og cheftræner Jens Olsen har indgået en ny aftale, der bidrager til yderligere professionalisering af klubben.

Den nye aftale glæder formand Claus Jensen, der er meget tilfreds med cheftrænerens hidtidige arbejde.

– Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har lavet en ny aftale med vores cheftræner Jens Olsen. Fokus i den nye aftale er på, at der skal være mere tid til fodbold for Jens. Han vil stadig have sin gang på Gunslevholm, men i mindre omfang end tidligere, da han vil være mere i klubben. Det er en fortsat optimering af den professionalisering af vores miljø, som vi er i gang med.

– Samtidig er det en del af aftalen, at Jens skal tage sin pro-licens uddannelse. Det er planen at han starter på den til januar. Det ligger i tråd med vores målsætning om Superliga senest i 2020, at vores cheftræner også har den licens, som der skal til.

– Jens har gjort det fremragende som cheftræner. Hans og teamets arbejde omkring holdet har allerede kastet en oprykning og en flot syvendeplads i første sæson i 1. division af sig. Jeg glæder mig rigtig meget over det fortsatte samarbejde, og at vi lægger yderligere på med den nye aftale, siger Claus Jensen.

Jens Olsen er ligeledes meget tilfreds med den nye aftale, og han glæder sig specielt over muligheden for at gøre en forskel for den by og klub, som har givet ham meget.

– Jeg er meget glad for aftalen på mange forskellige parametre. For mig gør det en forskel, at jeg er glad for mit arbejdsliv, og nu har jeg fået endnu mere tid til at fokusere på fodbold samtidig med, at jeg kan få lov til at blive på Gunslevholm, hvor jeg også er rigtig glad for at være.

– Det er dejligt og inspirerende, at man kan få lov til at gøre en forskel i den klub og den by, hvor man kommer fra, og hvor man selv har fået rigtig mange gode oplevelser, fortæller Jens Olsen, inden han glæder sig over at være en del af en klub med store ambitioner.

– Jeg kan rigtig godt lide, at vi ikke bare skal snakke om processer og projekter. Vi føler, at vi er konkurrencedygtige, og det man jeg godt lide, at vi ikke lægger skjul på. Det driver mig at føle, at jeg er til eksamen hver søndag, at se spillerne vokse og ikke mindst lave et fedt stykke arbejde med nogle rigtig dygtige mennesker, der er lige så dedikerede som mig selv.

Første opgave for Jens Olsen og resten af Nykøbing FC i den nye sæson er søndag, hvor vi hjemme tager imod Skive IK i Nykøbing F. Idrætspark.