Seneste nyt

Nykøbing FC henter Willads Delvin

af

NFC har skrevet en kontrakt med det nu tidligere Lyngby-talent, Willads Delvin. Kontrakten løber året ud.

Da Nykøbing FC i dag gik på træningsbanen, var det med et nyt, om end ikke et fremmed, ansigt på træningsbanen.

Willads Delvin har trænet med i de seneste par uger, og nu har den talentfulde kantspiller med fortid i Lyngby, Slagelse og Holbæk skrevet en kontrakt med NFC.

Tilgangen glæder Claus Jensen.

– Vi har været meget tilfredse med det indtryk, som Willads har givet os under hans prøvetræning, og det er derfor glædeligt, at vi nu har papir på hinanden. Willads er et stort talent, hvilket han også tidligere har vist i Lyngby, og vi glæder os til for alvor at se ham i aktion i NFC-trøjen.

Willads Delvin: En no-brainer et skifte til NFC

Offensivspilleren har som nævnt været i Nykøbing FC de seneste par uger, og her har klubben givet et indtryk, der gjorde valget om at skrive under meget let.

– Jeg har været hernede og prøvetræne, og mit første indtryk er, at det er en fantastisk klub med en masse gode mennesker og fine faciliteter. Det var en no-brainer for mig at skrive under, da jeg først fik muligheden for at skrive kontrakt, siger Delvin, som selv føler, at han passer godt ind i den særlige NFC-spillestil.

– Nykøbing FC’s måde at spille fodbold på passer rigtig godt til mig. Jeg er en teknisk spiller, som har en godt touch og fart i stængerne, så jeg tænker, at der er en masse, der passer godt sammen ift. NFC-stilen og jeg.

– Jeg er en offensiv spiller, der kan dække de fleste af de forreste pladser. Jeg er ikke så høj, men det opvejer jeg med min teknik og evne til at spille i de små rum, slutter han.