Seneste nyt

Nykøbing FC henter Valon Ljuti

af

Den rutinerede midtbanespiller Valon Ljuti er ny mand i NFC, hvor han er blevet udstyret med en 1-årig kontrakt.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vi har skrevet en 1-årig aftale med den rutinerede midtbanespiller, Valon Ljuti, som kommer til fra Fremad Amager efter et lejeophold i HB Køge.

Med sine over 200 1. divisionskampe kender Valon om nogen det niveau, som NFC nu er tilbage på, og det glæder da også manager Claus Jensen at have fået en kapacitet som Ljuti ind i truppen.

– Jeg er utrolig glad for, at vi er lykkedes med at hente Valon ind i truppen. Han er med sine 30 år i sin bedste fodboldalder, og han har en enorm rutine, som vi kommer til at nyde godt af. Valon kommer til at skærpe konkurrencen om pladser på den centrale midtbane yderligere, hvor vi ser rigtig stærke ud, siger Claus Jensen.

Stilen passer perfekt

Valon Ljuti har mødt Nykøbing FC mere end en håndfuld gange, så han ved udmærket godt, hvad Nykøbing FC står for.

Spillestilen var en af årsagerne til, at Valon Ljuti fandt det yderst attraktivt at komme til NFC.

– Jeg har mødt Nykøbing FC med mange forskellige hold, og det har altid været nogle hårde kampe, hvor klubbens måde at spille fodbold på har været fantastisk. Jeg synes, at det passer perfekt til mig, at klubben så gerne vil spille fodbold, presse højt og styre kampene – det glæder jeg mig virkelig til nu at kunne være en del af, siger Valon Ljuti, der allerede i dag haft første træningsdag med sine nye holdkammerater.

– Det er fedt at komme så hurtigt i gang. Nu glæder jeg mig bare til, at det bliver søndag, så vi kan komme ud og give den 110% i sæsonpremieren, slutter han.

Valon Ljuti får trøje nummer 19 i NFC.