Seneste nyt

Nykøbing FC henter talentfuld U17-cheftræner

af

Nykøbing FC har indgået en aftale med Emil Aske Hansen, som er ny mand i spidsen for U17-holdet.

Der er ny mand i spidsen for Nykøbing FC’s talentfulde U17-hold, da Emil Aske Hansen er blevet ansat som ny U17-cheftræner.

29-årige Emil Aske Hansen kommer til Nykøbing FC efter fire år i Ledøje-Smørum, hvor han de første tre år var assistenttræner for klubbens Danmarksserie-hold og senest stod i spidsen for U19-holdet.

Teknisk chef i Nykøbing FC, Jan Michaelsen, glæder sig over tilgangen af den talentfulde træner.

– Jeg er utroligt glad for, at vi har fået Emil med ombord. Han er en ung, ambitiøs og frem for alt talentfuld træner, som vil frem i verden, og det flugter perfekt med både klubben og spillernes mindset. Emil starter med det samme og går ind i vores stærke U17-team sammen med Håkan (Nilsson, red.) og Lars (Kok, red.), og jeg er sikker på, at de tre vil supplere hinanden på fremragende vis, siger Jan Michaelsen.

Også den nye U17-træner glæder sig over, at han nu er blevet en del af NFC-familien.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at være træner i NFC. Det er en stor mulighed for mig rent personligt, og jeg ser virkelig frem til opgaven. Jeg brænder for at udvikle unge spillere og være med til at rykke dem i den rigtige retning, og det får jeg virkelig gode muligheder for her i klubben, siger Emil Aske Hansen, der allerede er imponeret over forholdene i NFC.

– Nykøbing FC er et rigtig godt sted, og jeg er meget imponeret over det setup, der allerede er omkring talentholdene. Jeg er utrolig glad for, at jeg nu er en del af det, slutter han.

Emil Aske Hansen er i gang med at tage sin A-licens hos DBU, hvilket han afslutter til januar.

Nykøbing FC’s U17-hold er sponsoreret af Danske Bank!