Seneste nyt

Nykøbing FC henter ny talentchef fra egne rækker

af

Nykøbing FC’s kommunikationschef Frederik Scheuermann er ansat i en deltidsstilling som talentchef.

Med Lars Pleidrups nye rolle som transitionstræner, blev der en ledig plads som talentchef i Nykøbing FC.

Den plads er nu blevet besat fra egne rækker, da kommunikationschef Frederik Scheuermann, er blevet ansat i en deltidsstilling sideløbende med sit virke som kommunikationschef.

Teknisk chef i Nykøbing FC, Jan Michaelsen, udtaler;

– Jeg er rigtig glad for, at vi har hevet Frederik ind som talentchef. Frederik sikrer os kvalitet og med sit store overblik styrker han ligeledes sammenhængskraften på det administrative område, siger Jan Michaelsen inden, at han fortsætter.

– Frederik er enormt struktureret og rigtig stærk på det administrative område. Han vil derfor være en gennemgående person i dagligdagen, hvor han bliver tovholder på alt fra praktik omkring kampe og træning til nye spændende tiltag, som vi løbende arbejder på og implementerer i NFC Talent, siger han.

Også den nye talentchef er glad for aftalen;

– Jeg er rigtig glad og stolt over, at klubben har tilbudt mig den her stilling, som jeg virkelig ser frem til at arbejde mig ind i. Jeg har selv trådt mine første fodboldstøvler i en af klubbens moderklubber, så jeg føler mig som NFC’er helt ind i hjertet. Jeg ser frem til at arbejde benhårdt for klubben, så vi sammen kan fortsætte vores allerede store udvikling.

– Min rolle bliver primært administrativ, hvor jeg skal sørge for at spille vores stærke fodboldfaglige stab så gode som muligt, ved at sikre dem de bedst mulige rammer. Samtidig skal vi bevare den særlige ’blå tråd’, som vi har her i klubben, slutter Frederik Scheuermann.