Seneste nyt

Nykøbing FC henter Mathias Tauber

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC har underskrevet en aftale med Mathias Tauber.

Tirsdag formiddag meldte et nyt ansigt sig på træningsbanen i Nykøbing FC, da Mathias Tauber er blevet tilknyttet klubben.

Den tidligere Lyngby-anfører har stor erfaring fra højeste niveau, og det glæder sportsdirektør Claus Jensen at få en kapacitet som Mathias Tauber ind i truppen.

– Jeg glæder mig meget over, at Mathias har valgt at fortsætte sin karriere i NFC. Mathias er en leder og kommer med stor kvalitet samt erfaring fra både Superligaen og 1. division. En erfaring, som vores mange unge spillere kan nyde rigtigt godt af.

– Mathias følger vores filosofi om vigtigheden af at have erfarne spillere i en trup, hvor der hele tiden kommer nye dygtige unge spillere ind omkring vores divisionshold. Han rummer store kvaliteter både som spiller samt person, og så er han frem for alt motiveret efter at give sin erfaring videre til truppens yngre spillere. Vi ser meget frem til, at Mathias kan være med til at styrke vores stærke miljø og træningskultur yderligere.

– Mathias har den ild i øjnene, vi vil have i NFC, og jeg ser frem til at se ham blive en gevinst for NFC både på og udenfor banen, slutter Claus Jensen.

Mathias Tauber havde allerede første træning med sine nye holdkammerater her til formiddag, og senere på dagen kan du her på hjemmesiden læse et interview med vores nye 6’er.

Facts om Mathias Tauber

Fødselsdato: 24.08.84 (33 år)

Position: Midterforsvar

Tidl. klubber: Lyngby, AB, Næstved, Stenløse, Ølstykke.

Superligakampe: 80