Seneste nyt

Nykøbing FC henter Mads Carlson og Mikkel Andersen

af

Talentfulde Mads Carlson og Mikkel Andersen er nye i Nykøbing FC-trøjen.

Nykøbing FC-truppen er blevet to talentfulde unge spiller rigere, da både Mads Carlson og Mikkel Andersen er blevet belønnet med kontrakter efter flotte prøveophold i klubben.

Præstø-drengen Mikkel Andersen har fået sin fodboldmæssige uddannelse i Silkeborg IF, hvem han var med til at vinde pokalturneringen med i sidste sæson. Sportsdirektør Claus Jensen glæder sig over tilknytningen af den talentfulde back.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået tilknyttet Mikkel. Han er en pasningsstærk, meget angrebsivrig back, der er god til at positionere sig, og han passer perfekt ind i den måde vi gerne vil spille fodbold på.

– Samtidig har Mikkel den ild i øjnene, der skal til, hvis man vil være en del af Nykøbing FC – det har han vist i løbet af hans prøveophold. Mikkel er ærgerrig og ambitiøs og en god fyr der passer rigtig godt ind i NFC, siger Claus Jensen.

Mads Carlson spiller primært den centrale midtbane, men har under sit prøveophold vist, at han også kan spille på kanterne. Med sin suveræne teknik og fremragende blik for spillet passer han perfekt ind i NFC-spillestilen, og sportsdirektøren er da også meget tilfreds med signingen.

– Det er enormt glædeligt, at vi har fået Mads til klubben. Mads er en spiller med et rigtig stort potentiale. Han er super dygtig teknisk og en elegant spiller. Han har et virkelig godt blik for spillet, og er i det hele taget en klog fodboldspiller. Jeg er meget glad for, at vi har fået Mads ind på en tre-årig aftale.

– Mads træder ind og styrker truppen og skærper i høj grad konkurrencen om pladserne på den centrale midtbane, siger Claus Jensen.

Nykøbing FC har over de seneste år vist, at klubben kan tage dygtige unge spillere og videreudvikle dem, så de udlever deres potentiale.

Det er blevet bemærket i det danske fodboldland, hvorfor interessen fra unge spillere for at komme til klubben er til at mærke. Det glæder Claus Jensen, der ser frem sig til at arbejde med de to nyeste unge talenter i truppen.

– Vi har bevist over de seneste fire år, at vi er dygtige til at udvikle unge spillere. Det gælder både vores egne lokalt forankrede talenter og unge spiller, som vi får ude omkring fra. Det er et meget stort cadeau til vores trænere i NFC.

– Både Mads og Mikkel kommer fra gode fodboldskoler, hvor de har været vant til at træne meget og leve meget professionelt. Vi har arbejdet for at blive et attraktivt sted for unge dygtige spillere, der er vant til dette, og den interesse mærker vi i høj grad nu. Det er vi meget stolte af, og det er glædeligt, da det er en del af vores filosofi.

– Begge spillere er unge, og kan stadig lægge på, men det har de også fremragende forudsætninger for at gøre her i Nykøbing FC. De kommer ind i en trup med masser af erfarne spillere, som de kan læne sig op af og lære af, samt en masse dygtige træner, der hver dag har fokus på at udvikle og gøre dem dygtigere hver dag. Vi glæder os meget til at arbejde med dem begge, slutter Claus Jensen.