Seneste nyt

Nykøbing FC henter fysisk træner hjem

af

Thomas Christensen er tilbage i Nykøbing FC som fysisk træner. TC vil både være omkring førsteholdet og klubbens talentmiljø.

Har man besøgt Nykøbing FC’s anlæg i september, er man formentlig stødt på et velkendt ansigt, som var godt i gang med at få NFC-spillerne i fantastisk fysisk form.

Thomas ’TC’ Christensen er således tilbage i Nykøbing FC som fysisk træner, og det glæder manager Claus Jensen, der kommer til at nyde godt af TC’s kompetencer på både førsteholdet og talentholdene.

– Vi er utroligt glade for at have fået TC tilbage til NFC. Thomas har store kvaliteter inden for det fysiske område, og da vi fik muligheden for at hente ham tilbage til klubben, valgte vi at slå til. Thomas giver os nogle muligheder ift. at arbejde endnu mere med den fysiske træning, men samtidig allokerer det også ressourcer til, at vi samtidig kan arbejde mere målrettet med skadede spillere under træninger. Samtidig er det selvfølgelig også fantastisk for vores unge spillere, som har en utrolig kompetent fysisk stab omkring sig med både TC og vores fysioterapeuter, Peter Due og Mikkel Stage, siger manageren inden, at han fortsætter.

– Det har givet et kæmpe løft at have fået Thomas tilbage. Både rent sportsligt, men også menneskeligt, hvor vi er rigtig glade for at have ham og hans gode humør tilbage i klubben, slutter Claus Jensen.