Seneste nyt

Nykøbing FC henter Andreas Holm

af

Nykøbing FC har skrevet en 1-årig aftale med den bundrutinerede Andreas Holm, der de seneste fire år har været anfører i FC Helsingør.

Der er blevet hentet forstærkning til de defensive rækker i Nykøbing FC!

Kuglepennen har således været fremme, og der er blevet skrevet en 1-årig aftale med den bomstærke midterforsvarer, Andreas Holm, som de seneste fire år har været anfører i FC Helsingør.

Manager Claus Jensen glæder sig over den nye aftale:

– Vi er utroligt glade for nu at have tilknyttet Andreas. Han har i sin tid i FC Helsingør vist, at han er en leder, som aldrig er bange for at gå forrest samtidig med, at han både er en enormt dygtig og stærk midterforsvarer. Andreas går direkte ind og styrker vores trup markant, siger Claus Jensen.

Nykøbing FC har mange unge midterforsvarer, der står på spring, og de er nu ligeledes sikret endnu en mentor, som kan lære fra sig.

– Vi har i NFC en række spillere, der har prøvet en masse i deres karriere. Det er meget vigtigt for vores mange unge spillere at have nogle af lære af, og her passer Andreas perfekt ind sammen med de øvrige rutinerede kræfter i truppen. Vi har en række unge midterforsvarer, og de har nu et stærkt team i Jacob (Egeris, red.) og Andreas at læne sig op ad. Jeg glæder mig enormt meget til at have Andreas med i truppen.

Andreas Holm har spillet 16 Superligakampe og knapt 100 i NordicBet Ligaen.