Seneste nyt

Nykøbing FC hentede tre føringer og et point i Skive

af

Skive var i front tre gange, men Nykøbing FC viste god moral og fik 3-3 i Hancock Arena.

Nykøbing FC skulle lørdag eftermiddag forsøge at komme tilbage på sejrsporet i Hancock Arena, hvor Skive IK ventede.

Det er normalt målrigt, når Nykøbing FC og Skive støder sammen og i dag var ingen undtagelse.

Begge hold havde deres chancer i kampens første kvarter, hvor Mathias Gehrt var tættest på for NFC, da Mathias Kristensen lagde en bold til rette for ham i Skive-feltet. Gehrts afslutning blev dog blokeret og endt i lapperne på målmanden.

I den anden ende havde Mikkel Jespersen et tilbud i NFC-feltet, men Jannich Storch fulgte fint bolden til dørs og forbi mål.

Efter et kvarter kom hjemmeholdet dog i front. Fra højrekanten blev bolden lagt på tværs, hvor Sebastian Denius via et fladt spark ved forreste stang kunne gøre det til 1-0.

Nykøbing FC overtog herefter kampen og sværmede rundt om hjemmeholdets felt ved flere lejligheder. Efter en lille halv time var det ved at give pote, da Carlson stak Thorsheim i dybden og backen fandt Gehrt i Skive-feltet. Presset i skudøjeblikket fik Gehrt dog ikke ordentligt træf på bolden.

Skive kom herefter bedre med i kampen, men alligevel var det Nykøbing FC, der fik nettet til at blafre efter godt og vel 40 minutter. Et hjørnespark dumpede ned foran Mads Carlson bagerst i feltet, og så kunne midtbanespilleren hamrer bolden i mål til 1-1.

Dermed lignede det, at holdene skulle gå helt lige til pause, men kort før dommerens pausefløjt blev det alligevel 2-1 til Skive.

Et Skive-hjørnespark blev i første omgang afvist, men da bolden blev sendt retur i feltet kom hjemmeholdets Magnus Jensen højest, hvorfor han kunne pande bolden i mål.

Nykøbing FC var hurtigt ude af omklædningsrummet, og de startede anden halvleg med ild i øjnene for at rette op på Skive-føringen.

Hårdt presset kunne Skive ikke holde stand efter et hjørnespark, hvor Mathias Kristensen tog bolden til sig og lagde bolden til rette for Mathias Gehrt. Gehrt lod bolden hoppe en enkelt gang inden, at han kanonerede kampens anden udligning i mål.

Minuttet efter var Joachim Wagner tæt på at kunne gøre det til 3-2, men presset i en friløber strøg 9’erens afslutning over mål.

Det var ikke meget, at Skive så til bolden det første kvarter i anden halvleg, men langsomt fik de kampen ned i et tempo, hvor de var komfortable igen.

Efter 60 minutter kom Skive for tredje gang i kampen foran. Et hjørnespark blev forlænget til Mikkel Jespersen ved bagerste stang, og så kunne han smække bolden helt op i det lange hjørne uden chance for Sebastian Olsen, der i pausen havde erstattet en småskadet Jannich Storch.

NFC kæmpede i minutterne med at hanke op i sig selv, og det lykkedes heldigvis kort efter. Først var Joachim Wagner tæt på at kunne prikke et indlæg i kassen, hvorefter udligningen kom efter en ny dødbold.

Lars Pleidrup servede et hjørnespark til forreste stang, hvor Mikkel Dahl snittede bolden tæt ind under mål. Her kom Mathias Kristensen flyvende, hvorfor han kunne heade den tredje udligning i opgøret i nettet.

Få minutter senere var Mikkel Dahl så på spil i feltet, men angriberen måtte se et hovedstød blokeret på stregen.

Nykøbing FC var generelt tættest på sejren, og fem minutter før tid troede mange, at Nykøbing FC skulle have et forsøg fra 11-meterpletten, da Mathias Gehrt blev væltet omkuld i feltet. Hjemmepublikummet kunne dog ånde lettet op.

Der kom derfor ikke flere mål i opgøret, hvorfor begge hold kunne notere et enkelt point efter en ny medrivende NFC-kamp.

Skive IK – Nykøbing FC

28.09.19, Kl. 14:00 i Hancock Arena.

11. Runde i NordicBet Ligaen.

1-0, Sebastian Denius (15 min)

1-1, Mads Carlson (42 min)

2-1, Magnus Jensen (44 min)

2-2, Mathias Gehrt (50 min)

3-2, Mikkel Jespersen (59 min)

3-3, Mathias Kristensen (71 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch (46. Sebastian Olsen), Kasper Jensen (85. Mikkel Andersen), Jordan Wilson, Gustav Kjeldsen, Chris Thorsheim, Nicolai Dohn (66. Mikkel Dahl), Mads Carlson, Lars Pleidrup, Mathias Gehrt, Joachim Wagner, Mathias Kristensen.