Nyt fra netværket

Nykøbing FC og Guldborgsund Varme forlænger samarbejdet

af

Endnu en partner har valgt fortsat at være en del af Nykøbing FC’s rejse mod Superliga 2020.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at endnu en sponsor har valgt at forlænge samarbejdet.

Denne gang er det Guldborgsund Varme, der til stor glæde for os fortsat kan siges at være en del af rejsen mod Superliga 2020.

Ifølge Guldborgsund Varmes Henning Kamper er det specielt det store netværk og Nykøbing FC’s store fokus på den lokale forankring, der gør klubben attraktiv.

– Vi har valgt at forlænge vores aftale, fordi vi synes, at det netværk, som Nykøbing FC kan tilbyde er meget interessant. Vi føler, at vi har fået nogle kunder, som vi ellers ikke havde forventet at få, så på den måde har både vi og Nykøbing FC fået noget ud af det hidtige samarbejde – det er vi meget glade for. Vi synes også, at det er spændende at være en del af det sammenhold, der er omkring at få udviklet virksomhederne på Lolland/Falster, siger Henning Kamper, inden han fortsætter.

– Vi tror og håber meget på, at planerne om Superliga 2020 kan realiseres. Det vi især godt kan lide ved Nykøbing FC er den store satsning på eget materiale. Lolland/Falster har altid skabt dygtige spillere, så det bekommer os rigtig godt, at man satser på lokale spillere. Den lokale forankring, synes vi er meget vigtig, slutter Henning Kamper.

Vil man læse mere om Guldborgsund Varme, finder man deres hjemmeside her.