Nyt fra netværketSeneste nyt

Nykøbing FC fortsætter med Sportmaster og Nike i ny stor samarbejdsaftale

af

Det er med stor glæde, at Nykøbing FC kan fortælle, at vi har forlænget samarbejdet frem til 2025 med Sportmaster og Nike.

Sportmaster og Nike har gennem en årrække klædt både NFC-hold og jer fans på med flotte NFC-trøjer, som man med rette har kunne bære med stolthed.

Vi er derfor utrolig stolte over og glade for, at Nykøbing FC fortsætter samarbejdet med Sportmaster og Nike i en aftale, der suverænt er den største i 2. division og som tilmed har mulighed for at stige yderligere i tilfælde af oprykning for klubbens divisionshold.

Det er dog ikke blot divisionsholdet, der får glæde af Nike. Aftalen dækker hele Nykøbing FC, og det skaber glæde hos formand i moderklubben, René Fjeldsøe Sørensen.

– Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Danmarks førende sportskæde, Sportmaster, og det glæder mig at dette samarbejde fortsætter mange år endnu. Vores mange medlemmer nyder at spille i Nike, som såvel i design som i kvalitet er i absolut topklasse, siger han.

Også hos Sportmaster er man yderst tilfreds med, at man nu frem til 2025 skal klæde hele Lolland-Falsters hold på.

– I SPORTMASTER er vi ”vilde med sport”, og har den grundholdning, at sport skal være for alle. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at facilitere rammerne for aktive danskere i enhver alder – og i alle dele af Danmark. Vi er meget stolte af, at vi kan fortsætte aftalen med Nykøbing FC, som har en stærk lokal tilstedeværelse på Lolland-Falster. NFC er kendt for at være særligt passionerede omkring fodbold – en sportsgren, som vi hos SPORTMASTER har arbejdet med i mange år. Vi ser frem til – sammen med Nykøbing FC og Nike at sætte rammerne for stribevis af gode fodboldoplevelser på Lolland-Falster, siger butikschef i Sportmaster, Jonas Rasmussen.