Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med Sigurd Schøndorf

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC har forlænget kontrakten med talentfulde Sigurd Schøndorf således, at den nu først udløber ved udgangen af 2019.

I juli ankom Sigurd Schøndorf til prøvetræning i Nykøbing FC. Her gjorde den talentfulde offensivsspiller det så godt, at han og Nykøbing FC indgik en aftale for efteråret.

Sidenhen har Sigurd Schøndorf blot lagt på i vores stærke træningsmiljø og overbevist os yderligere om hans kvaliteter.

Det er derfor med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at Sigurd Schøndorf nu er på kontrakt i Nykøbing FC indtil udgangen af 2019.

Den nye aftale glæder Claus Jensen, der har været meget tilfreds med, hvad Sigurd Schøndorf har vist i sin tid i klubben.

– Det glæder mig meget, at vi er blevet enige med Sigurd om en længere aftale.  Vi blev gjort opmærksom på Sigurd henover sommeren, og ligesom det er tilfældet med andre unge spillere, så havde vi ham inde til prøvetræning. Han imponerede fra dag et os alle med hans tekniske kunnen, hans elegante løb med bolden, hans fremragende venstreben og det store potentiale han besidder, siger Claus Jensen, inden han uddybende fortæller om den nye aftale.

– Vi lavede for kort tid siden en aftale for efteråret, så Sigurd kunne vænne sig til den større træningsmængde og intensitet. I mellemtiden har Sigurd med sin stærke præstationer i kamp og generelt høje træningsniveau samt personlighed overbevist os alle om, at han passer perfekt ind i NFC. Han er allerede en meget dygtig spiller, men han kommer til at udvikle sig endnu mere i vores stærke træningsmiljø – det samarbejde glæder vi os meget til.

Sigurd Schøndorf vil fortsat spille i trøjenummer 23.