Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med topscoreren

af

Kort før dagens kamp i Lollands Bank Park blev det offentliggjort, at topscorer Mathias Kristensen har skrevet en ny 2-årig aftale med NFC.

Mathias Kristensen har hamret mål ind på samlebånd i denne sæson, og heldigvis kan vi nu med stor glæde sige, at vi så langt fra har set det sidste til den store fynbo i NFC-trøjen.

Kørt før dagens kamp mod HIK blev det i Lollands Bank Park nemlig offentliggjort, at angriberen har scoret en ny 2-årig aftale.

Manager Claus Jensen glæder sig over, at topscoreren nu også er klar til at lave masser af mål i NordicBet Ligaen fra den kommende sæson.

– Vi er utroligt glade for, at vi nu også har glæde af ’MK’ i de kommende to sæsoner. Mathias har udviklet sig helt fantastisk i sin tid i klubben og udover hans åbenlyse spidskompetencer i feltet, er det også tydeligt, at han hele tiden lægger på i resten af hans spil. Der er fortsat et stort udviklingspotentiale i Mathias, og det ser vi utrolig meget frem til at videre udvikle i den kommende periode, siger Claus Jensen, der ikke lægger skjul påMK’s store betydning i den nu snart overståede sæson i 2. division.

– Mathias har haft en forrygende sæson i 2. division, og det er også derfor, at vi nu ser, at han af de øvrige klubbers spillere er blevet kåret til årets spiller i divisionen. Han har spillet en enorm rolle for os i indeværende sæson, og nu ser vi frem til, at han efter sommer igen skal til at lave mål iNordicBet

Nyder at være i NFC

To-meter-manden og fanfavoritten Mathias Kristensen kom til NFC for godt og vel 2,5 år siden, og han har siden bidraget med hele 33 mål i 69 kampe.

De mange mål har sammen med hans fantastiske væsen gjort ham til en populær mand både i klubben og blandt fans, og selv nyder han da også i stor stil at være i NFC.

– Det har været en fornøjelse fra første dag at være i Nykøbing FC, og jeg er kun blevet gladere og gladere for både min rolle i klubben og livet på Lolland-Falster. For mig har NFC hele pakke, så jeg er selvfølgelig helt vildt glad for, at jeg nu også har kontrakt for de næste to år, siger Mathias Kristensen.

Med 18 mål i foreløbige 25 kampe i denne sæson, skal meget gå galt før, at ’MK’ ikke bliver topscorer i denne sæson.

Fynboen har derfor spillet en flot sæson, og han mener da også selv, at denne sæson har fået en rigtig god side frem af ham.

– Jeg har virkelig nydt denne sæson, og det har været en fornøjelse at spille på det her hold, der sætter mig så godt op. Personligt har jeg følt mig skarp, og jeg glæder mig kun til, at det lige om lidt hedder NordicBet Liga. Jeg mener, at både holdet og mig selv er klar til et højere niveau, så det bliver fantastisk at være en del af, slutter han.