Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med talentfuld U17-træner

af

U17-træner Emil Aske Hansen og Nykøbing FC har forlænget samarbejdet.

Nykøbing FC’s U17-træner Emil Aske Hansen har forlænget sin kontrakt i Nykøbing FC, hvor han har været det seneste års tid.

Teknisk chef i NFC, Jan Michaelsen, glæder sig over den nye aftale.

– Emil har gjort det fantastisk med vores U17-mandskab, hvor han trods en svær sidste sæson formåede at skabe et positivt miljø, hvor vores unge spillere hele tiden blev holdt til ilden. Det høster drengene frugterne af i år, hvor det er tydeligt at se, at Emils store arbejde giver pote. Vi er meget glade for, at vi fortsat har Emil som en del af vores spirende talentsetup, siger Jan Michaelsen

Emil Aske Hansen kom til Nykøbing FC for et år siden fra Ledøje-Smørum, og han nyder at være i klubben både på og udenfor kridtstregerne.

– Jeg har været rigtig glad for mit første år i NFC, hvor jeg synes, at jeg får lov til at udvikle mig både på og udenfor banen. Der er enormt mange kompetente mennesker, som har prøvet en masse i deres egen karriere, i klubben, og jeg nyder virkelig at kunne gøre brug af deres kæmpe ’know how’, siger Emil inden, at han fortsætter.

– Det er et fantastisk miljø at være i, hvor alle lige fra spillerne til trænerkollegaerne brænder for klubben. Jeg er enormt glad for, at jeg kan fortsætte i klubben.