Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med Mathias Gehrt

af

Viceanfører Mathias Gehrt har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, hvorfor han nu er NFC-spiller frem til årets udgang.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at en af holdets absolutte kulturbærere har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse.

Mathias Gehrt har siden sommeren 2018 spillet en kæmpe rolle for Nykøbing FC, og han har sidenhen repræsenteret hele Lolland-Falsters hold intet mindre end 137 gange.

Det er derfor naturligvis også en yderst tilfreds manager, der fortsat råder over sin ’superteknikker’.

– Mathias er en utrolig vigtig kulturbærer for os både på og udenfor banen. Han har siden sin ankomst i 2018 været en vigtig spiller for inden for kridtstregerne. Han er en sublim tekniker med et fantastisk blik for spillet, og han har været en helt afgørende spiller for os i hans tid i NFC. Udenfor banen har han samtidig vokset sig til en stor leder. Han er en fantastisk lederskikkelse, og han tager et stort ansvar omkring vores mange unge og talentfulde spillere, som kan lære meget af Mathias. Jeg er utrolig glad for, at vi i foreløbigt resten af 2023 har glæde af ham og hans store kvaliteter, siger Claus Jensen.

Hovedpersonen selv har været med på både op- og nedture i NFC, men han har fra dag ét været glad i klubben. Det har aldrig ændret sig, hvorfor Mathias Gehrt også selv er begejstret for sin kontraktforlængelse.

– Det var et meget nemt valg for mig at forlænge min kontrakt. Jeg har fra dag ét været glad i Nykøbing FC, og klubben er virkelig kommet ind under huden på mig. Så for mig var det en no-brainer at forlænge opholdet, siger Mathias Gehrt inden, at han uddyber.

– Der er et fantastisk kammeratskab i NFC, og der er bare en speciel stemning blandt alt fra personale til drengene i omklædningsrummet. Jeg er rigtig glad for at have forlænget min aftale.

Mathias Gehrt har over det seneste halve år snuset til trænergerningen i Nykøbing FC, da han har været assistenttræner for U19-mandskab.

Netop lysten til at give videre til klubbens unge spillere, er også et punkt, der har udviklet sig hos Mathis Gehrt.

– Jeg er efterhånden kommet lidt op i alderen, og jeg kan mærke, at jeg har lyst til at give en masse videre og tilbage til både NFC og de mange talentfulde spillere, som er her i klubben. Der er virkelig mange spændende spillere og på vej, og dem vil jeg gerne give mine erfaringer videre til, så vi sammen kan indfri det kæmpe potentiale, der er i den her klub, slutter Gehrt.

Mathias Gehrt har spillet 137 kampe og scoret 20 mål for NFC.