Seneste nyt

Nykøbing FC forlænger med Marcus Backmann

af

Marcus Backmann fuldendte i efteråret sit fantastiske comeback til topfodbold, og nu er han blevet udstyret med en ny kontrakt i NFC.

Det var et stort øjeblik for både Marcus Backmann og Nykøbing FC, da førstnævnte i efteråret efter et sandt skadeshelvede fik sine første 90 minutter for NFC’s bedste mandskab.

Backmann ikke blot spillede, han så også fremragende ud på trods af sine lange pause, hvorfor midterforsvareren nu også er blevet belønnet med en kontraktforlængelse frem til sommeren 2023.

Manager Claus Jensen glæder sig over at have en fit Marcus Backmann til rådighed.

– Der er ingen tvivl om, at Marcus’ tid i NFC har været en utrolig svær en af slagsen, men han har med sin fantastisk professionelle tilgang evnet at komme tilbage på trods af mange tilbageslag. Samtidig viste han mod efterårssæsonens afslutning et rigtig højt niveau, og det lover godt for fremtiden, siger Jensen, inden at han fortsætter.

– Den rejse som Marcus har været på siger meget om ham som både menneske og fodboldspiller, og nu glæder vi os til at have ham fuldstændig fit i den kommende opstart. Vi er rigtig glade for, at vi fortsat har glæde af Marcus i truppen.

Går et stærkt 2023 i møde

Marcus Backmann har som nævnt været så grueligt meget igennem på skadesfronten over de seneste par år, og han er derfor lykkelig for, at det sidst på efterårssæsonen lykkedes at blive klar og bidrage på banen.

– Det har været en rigtig hård tid med rigtig mange skader. Jeg har forsøgt at bidrage udenfor banen, men det har selvfølgelig ikke været det samme, så jeg har virkelig bare gjort alt, hvad jeg kunne for at blive klar, så jeg kunne komme tilbage inden for kridtstregerne og hjælpe holdet og klubben. Jeg er mega glad for, at det lykkedes her sidst på året, siger Marcus Backmann, inden at han glæder sig over, at han langt om længe føler sig helt fit.

– Jeg har det virkelig godt i øjeblikket, og jeg er glad for, at jeg nåede at komme ind og fik hjulpet holdet til point i de sidste kampe mod nogen af rækkens mest formstærke hold. Jeg føler virkelig, at min egen og i særdeleshed også holdets formkurve har været opadgående de seneste to-tre måneder.

Backmann leverede gode præstationer i sine kampe sidst på efteråret, og trods den lange skadespause var det tydeligt at se de store kvaliteter fra den stadig unge midterforsvarer.

Backmann er derfor også blevet udstyret med en ny kontrakt, der foreløbigt strækker sig indtil sommeren 2023.

– Jeg er utroligt glad for, at jeg har fået muligheden for at forlænge med NFC. Jeg har trods mit forløb været rigtig glad for at være her, og jeg sætter stor pris på både menneskerne i klubben, og den tillid, der er blevet givet til mig undervejs. Jeg glæder mig til at betale tilbage i foråret, siger Backmann, som tror på, at NFC går et godt 2023 i møde.

– Jeg er stor tro på, at vi som hold kan overføre de gode takter fra afslutningen af 2022 til forårssæsonen i 2023, og jeg tror på, at vi bliver rigtig svære at slå, slutter han.